Libnet.ro
UNICEF

01:05

Congresul PSD va avea loc pe 18 octombrie unde va fi validat noul presedinte al social democratilor (VIDEO)

B1 B1,
Congresul PSD va avea loc pe 18 octombrie unde va fi validat noul presedinte al social democratilor (VIDEO)

Luni a avut loc sedinta CEx a PSD in cadrul careia se pare ca s-a stabilit ca un congres al social democratilor sa aiba loc pe 18 octombrie, informeaza B1 TV. insa, inainte va avea loc un scrutin national. continuă pe B1

SURSE: Congresul PSD va avea loc pe 18 octombrie unde va fi validat noul presedinte al social democratilor

Luni a avut loc sedinta CEx a PSD in cadrul careia se pare ca s-a stabilit ca un congres al social democratilor sa aiba loc pe 18 octombrie, informeaza B1 TV. insa, inainte va avea loc un scrutin national.

Zilele Bucurestiului 2015: Vezi cum se transforma Palatul Parlamentului in acest weekend si ce concerte vor avea loc

In acest weekend Bucurestiul sarbatoreste 556 de ani de la atestare printr-o serie de concerte si evenimente speciale. Palatul Parlamentului se va transforma intr-un ecran urias pe care se vor proiecta imagini inedite in 3D, in Centrul Istoric vor avea loc concerte, jocuri de lumini si vor fi amplasate o serie de instalatii interactive, in Gara Baneasca va avea loc un festival de muzica alternativa, iar in Piata George Enescu vor avea loc concerte de muzica clasica.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD s-a incheiat. Victor Ponta: Opinia unanima a fost sa continuam guvernarea, pentru ca e buna/ Dragnea: Am votat pentru respingerea motiunii de cenzura si sustinerea guvernului/ Congresul PSD are loc pe 18 octombrie, pre

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD s-a incheiat dupa circa doua ore, timp in care s-au luat doua decizii principale: data organizarii Congresului si sustinerea in continuare a Guvernului Victor Ponta, adica respingerea motiunii de cenzura ce va fi depusa astazi de PNL. Astfel, conducerea PSD a votat ca pe 11 octombrie sa fie ales presedintele, iar pe 18 octombrie sa fie aleasa restul conducerii. Pentru a putea candida la vicepresedinte, un membru trebuie sa aiba sustinerea a patru filiale a sa plus alte trei), iar pentru functia de presedinte de cinci filiale a sa plus alte patru). Pentru sustinerea lui Victor Ponta, pesedistii din CeX au votat in unanimitate, iar ulterior Liviu Dragnea a declarat ca CeX a votat pentru respingerea motiunii de cenzura si sustinerea guvernului. PSD nu sustine motiunea de cenzura a PNL ci sustine in continuare Guvernul. Liviu Dragnea, intrebat daca trimiterea in judecata a lui Ponta afecteaza imaginea Romaniei: Este posibil. Nu am o analiza europeana in aceasta privintaCeX se reuneste din nou in sedinta pe 30 septembrie.

PSD isi alege presedintele pe 11 octombrie. Congresul, pe 18 octombrie

Pe 11 octombrie vor fi organizate scrutine in organizatiile PSD, in baza noului sistem universal de alegere a presedintelui formatiunii, cand toti membrii PSD vor vota pentru noul lider. La Congresul de pe 18 octombrie vor fi alese si restul functiilor din conducerea partidului.

SURSE: PSD isi alege presedintele pe 11 octombrie. Congresul, pe 18 octombrie

Pe 11 octombrie vor fi organizate scrutine in organizatiile PSD, in baza noului sistem universal de alegere a presedintelui formatiunii, cand toti membrii PSD vor vota pentru noul lider. La Congresul de pe 18 octombrie vor fi alese si restul functiilor din conducerea partidului.

Maria Sarapova revine in WTA! Unde ar putea avea loc duelul cu Simona Halep

Maria Sarapova, locul 3 WTA, care a absentat de la US Open din cauza unei accidentari, va reveni in circuit la turneul Premier 5 de la Wuhan, China, de saptamana viitoare, acolo unde va juca si Simona Halep.

Duminica, 20 septembrie, va avea loc o noua extragere a loteriei bonurilor fiscale

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise in luna august va avea loc duminica, 20 septembrie, ora 17:15, fondul de premiere fiind tot de un milion de lei, cu cel mult 100 de premii acordate, a anuntat vineri Ministerul Finantelor Publice MFP).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )