Libnet.ro
UNICEF

13:32

Congresul PSD. Cine lupta pentru cele 14 locuri de vicepresedinti

România Liberă România Liberă,
Congresul PSD. Cine lupta pentru cele 14 locuri de vicepresedinti

Ecaterina Andronescu, Lia Olguta Vasilescu, Nicolae Banicioiu lupta pentru unul din cele 14 locuri de vicepresedinte la Congresul PSD. continuă pe România Liberă

Zgonea nu e singur in lupta pentru locul DOI din PSD. Cine s-a inscris in cursa impotriva lui

Candidatura lui Nita vine dupa ce acesta si-ar fi dorit sa se inscrie in cursa pentru un post de prim-vicepresedinte, fiind sustinut de organizatia PSD Brasov.

De ce vrea Dragnea sa-i tina la distanta pe baronii PSD. Cate capete vor pica la Congresul PSD

Congresul PSD va transa conflictul dintre Liviu Dragnea, care vrea sa-i elimine pe baroni din conducerea centrala a partidului, si liderii din teritoriu, care vor incerca o ultima demonstratie de forta. Posibila victorie a lui Dragnea ii va aduce putere infinita in PSD.

[P] Beneficii salariale si non-salariale oferite pentru cele 4000 de oportunitati de cariera de la Angajatori de TOP Bucuresti

Cei care sunt in cautarea de joburi in Bucuresti pot participa la editia din aceasta toamna Angajatori de TOP ce se va desfasura saptamana viitoare, joi si vineri, pe 22-23 octombrie, la Sala Palatului. La eveniment vor fi prezente 100 de companii, care au deschise peste 4000 de oportunitati de cariera. Statisticile arata ca majoritatea companiilor ofera remuneratii financiare in intervalul 7001000 euro pentru pozitiile middle-level, pachete de relocare, precum si beneficii neconventionale. Vezi in articol care sunt companiile care angajeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )