Libnet.ro
UNICEF

20:00

Congresul tinerilor social-democrati: Gabriel Petrea este noul presedinte TSD

România Liberă România Liberă,
Congresul tinerilor social-democrati: Gabriel Petrea este noul presedinte TSD

Fostul viceprimar al Sectorului 6, Gabriel Petrea, a fost ales, sambata, noul presedinte al tinerilor social-democrati, cu 801de voturi din cei 1. 000 de delegati prezenti la Congresul TSD. continuă pe România Liberă

Congresul tinerilor social-democrati: Andrei Tinu renunta la candidatura, in favoarea lui Gabriel Petrea

Vicepresedintele TSD, Andrei Tinu, a renuntat, sambata, la candidatura sa pentru conducerea organizatiei de tineret a PSD, in favoarea fostului viceprimar al Sectorului 6, Gabriel Petrea, si a precizat ca Petrea are cea mai mare vechime in partid, astfel ca poate conduce partidul spre victorie.

Scandal de proportii la congresul tinerilor social democrati. Se cer demisii

Scandal de proportii la congresul tinerilor social democrati. Aflat pe picior de plecare de la sefia TSD, Mihai Sturzu i-a cerut lui Liviu Dragnea sa fie primul care pleaca din PSD, o data cu aplicarea critreriilor.

Dragnea, despre congresul tinerilor PSD: Azi se va naste un lider

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca ziua de sambata este importanta pentru social-democrati, pentru ca se va naste un lider.

Un Gabi pentru sefia TSD. Gabriel Petrea sau Gabriela Podasca?Ce jocuri fac liderii PSD pentru alegerea noului sef al TSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a asigurat pe candidatii la functia de presedinte al Tineretului Social si Democrat TSD) ca nu va interveni in lupta interna, in timp ce presedintele executiv al PSD Valeriu Zgonea n-a ascuns ca o va sustine pe Gabriela Podasca. Social-democratii cred ca va fi un scor strans intre Gabriel Petrea, fost viceprimar al Sectorului 6, si deputatul Gabriela Podasca. Al treilea candidat este Andrei Tinu, fara sanse.

Liviu Dragnea a reusit sa-l impuna pe Gabriel Petrea la sefia TSD. infrangere dura pentru Gabriela Podasca

Gabriel Petrea, fost viceprimar al Sectorului 6, a fost ales sambata presedintele Tineretului Social-Democrat TSD), dupa ce Andrei Tinu s-a retras din cursa si a anuntat ca il sustine. Deputatul PSD Gabriela Podasca a fost cea care a pierdut batalia sefia TSD.

El este noul Tarzan!

O noua adaptare a aventurilor celebrului Tarzan va ajunge in cinematografele din intreaga lume in anul 2016. Rolul lui Tarzan este jucat de aceasta data de un actor suedez, care s-a facut remarcat in serialul True Blood.

UPDATE: Gabriel Petrea este noul presedinte al organizatiei de tineret a PSD

Congresul TSD se reuneste, sambata, pentru a decide asupra noii conduceri a formatiunii, in urma plecarii lui Mihai Sturzu de la sefia organizatiei, fiind inscrisi in cursa trei candidati, actualul lider.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3158 seconds )