Libnet.ro
UNICEF

01:05

E considerata cea mai periculoasa BURUIANA! in Romania o gasesti la TOT PASUL

B1 B1,
E considerata cea mai periculoasa BURUIANA! in Romania o gasesti la TOT PASUL

O buruiana care in tarile europene civilizate este indepartata creste fara probleme in Romania. Specialistii au declarat troscotul japonez sau iulisca cea mai periculoasa planta invaziva, pentru ca. continuă pe B1

Un jucator profesionist de jocuri video s-a despartit de prietena sa, considerata cea mai sexy fata de la meteo din lume, pentru a juca mai mult Call of Duty

Un jucator profesionist de jocuri pe computer s-a despartit prietena, carea a fost desemnata ca fiind cea mai sexy fata de la meteo din intreaga lume, pentru a-si petrece mai mult timp jocul Call.

Cea mai periculoasa planta invaziva creste fara probleme n Romnia si se raspndeste cu viteza

O buruiana care in tarile europene civilizate este indepartata creste fara probleme in Romania.

Cat de periculoasa este cea mai lunga eclipsa totala de Luna din acest secol. Fenomen rar legat si de Planeta Marte

Presedintele Societatii Astronomice Romane de Meteori SARM), Valentin Grigore, spune ca eclipsa totala de Luna care va avea loc vineri seara este cea mai lunga din acest secol, cu o durata totala de o ora si 43 de minute. Ea va putea fi vazuta cu ochiul liber si va avea o particularitate rara.

Cat de periculoasa este cea mai lunga eclipsa totala de Luna din acest secol. Fenomen rar legat si de Planeta Marte. Depinde cat de intunecata va fi Luna

Presedintele Societatii Astronomice Romane de Meteori SARM), Valentin Grigore, spune ca eclipsa totala de Luna care va avea loc vineri seara este cea mai lunga din acest secol, cu o durata totala de o ora si 43 de minute. Ea va putea fi vazuta cu ochiul liber si va avea o particularitate rara.

Cea mai batrana persoana din lume, japoneza Miyako Chiyo, a murit la varsta de 117 ani

Cea mai batrana persoana din lume, japoneza Miyako Chiyo, a murit la varsta de 117 ani, anunta CNN. Chiyo era nascuta in 22 mai 1901 si a devenit cea mai batrana persoana din Japonia si din ume dupa ce Misao Okawa, considerata la acel moment cea mai varstinca persoana din lume, a murit in aprilie 2015.

Cum arata cea mai frumoasa fetita de culoare: are 5 ani si a uimit intreaga lume cu chipul ei

O fetita de 5 ani din Nigeria este considerata cel mai frumos copil din lume. Desi nu este model, primele poze publicate cu aceasta au strans zeci de mii de like-uri de la oameni din toata lumea.

ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinuri, desi Romania se confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania, desi tara noastrase confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, bilantul ajungand la.

Cum s-a vazut in Romania cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol - VIDEO

Cea mai lunga eclipsa de luna din acest secol a avut loc in noaptea de vineri spre sambata. Fenomenul astronomic rar a duratin total 103 minute, iar maximul, cand Luna s-a aflat cel mai aproape de centrul.

A inceput cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol - VIDEO

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, care va dura o ora si 43 de minute, a inceput, vineri seara. in Romania, maximul va fi la ora 23. Potrivit.

VIDEO Cea mai lunga eclipsa totala de luna din acest secol, vizibila n Romnia. Momentele evenimentului astronomic

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna a secolului 21 va fi vizibila in aceasta noapte si din Romania, daca va fi senin, informeaza Observatorul Astronomic, care va fi deschis publicului in intervalul orar 21.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )