Libnet.ro
UNICEF

13:00

Consilier general PNL despre accidentul din Aleea Compozitorilor, in direct pe B1 TV. Ciucu: Doar norocoul ne-a scapat de o tragedie (VIDEO)

B1 B1,
Consilier general PNL despre accidentul din Aleea Compozitorilor, in direct pe B1 TV. Ciucu: Doar norocoul ne-a scapat de o tragedie (VIDEO)

Ciprian Ciucu, consilier general PNL la Primaria Capitalei, a afirmat, luni dimineata, in direct pe B1 TV, ca este posibil ca cineva sa fi indepartat semnalizarile puse de RADET in Aleea Compozitorilor,. continuă pe B1

RADET nu mai avea acord pentru lucrarile din Aleea Compozitorilor, la momentul accidentului. Regia invoca scuze penibile: Doi barbati au iesit din barul de langa si au aruncat semnalizarea rutiera (VIDEO)

In momentul in care s-a produs accidentul din Aleea Compozitorilor, unde doua masini au cazut intr-o groapa creata de RADET odata cuexecutia unor lucrari de termoficare, avizul primit de regie expirase.

Secretarul general al PNL, despre Iohannis: Este un om al carui destin a fost scris de Dumnezeu! Mircea Badea: Nimeni nu vede monstruozitatea asta?

Secretarul general al PNL, Robert-Ionatan Sighiartau, a dus laudele pentru Klaus Iohannis la un nivel greu de atins. in cadrul evenimentului desfasurat, joi, la Galati, Robert Sighiartau a spus ca destinul lui.

Dan Petrescu, despre barajul din Liga Natiunilor: O vad putin favorita pe Islanda

Dupa partida dintre CFR Cluj si Chindia Targoviste, scor 4-0, Dan Petrescu a vorbit si despre adversara Romaniei din barajul din Liga Natiunilor, fiind de parere ca Islanda este putin favorita, datorita faptului ca joaca pe teren propriu.

Ciprian Marica, despre barajul din Liga Natiunilor: Islanda este o echipa cu care ne putem bate de la egal la egal

Ciprian Marica a vorbit despre adversara Romaniei de la barajul din Liga Natiunilor, Islanda. Marica este de parere ca reprezentativa Romaniei va avea o misiune foarte grea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )