Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un consilier judetean din Constanta a murit dupa ce a aflat ca nu a fost reales

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un consilier judetean din Constanta a murit dupa ce a aflat ca nu a fost reales

Consilierul judetean PSD, Vasile Moldovanu, fost director la RAJDP Constanta, a decedat luni in urma unui infarct, anunta Replica. continuă pe Ziarul Bursa

Constanta: Un consilier judetean PSD a decedat dupa ce a aflat ca nu a fost reales

Un consilier judetean din Constanta, Vasile Moldovanu a decedat luni dimineata, dupa ce a aflat ca nu a mai fost ales la alegerile locale. Acesta avea 64 de ani si a decedat in urma unui infarct,.

ALEGERI LOCALE 2020 Un primar din Dolj a murit dupa ce a aflat ca a castigat alegerile

Eugen Safta PMP), primarul comunei Sadova din judetul Dolj, care a castigat un nou mandat, a murit in aceasta noapte, la putin timp dupa ce a aflat rezultatul alegerilor.

Doi oameni din Constanta au primit mai multe buletine de vot. Politia a deschis un dosar penal pentru frauda la vot

Doua persoane din Constanta au primit si au votat pe mai multe buletine de vot, ulterior fiind anulate patru buletine de vot. Politistii au deschis o ancheta pentru frauda la vot. Politistii orasului.

Doi oameni din Constanta au primit mai multe buletine de vot. Politia a deschis o ancheta pentru frauda la vot

Doua persoane din Constanta au primit si au votat pe mai multe buletine de vot, ulterior fiind anulate patru buletine de vot. Politistii au deschis o ancheta pentru frauda la vot. Politistii orasului.

Vot oprit intr-o comuna din Constanta. Buletinele de vot erau tiparite gresit (FOTO)

UPDATE: Reprezentantii Biroului Electoral Costinesti au declarat ca a fost reluat procesul de votare dupa ce a fost oprit aproximativ doua ore. STIREA INITIALA: Votul a fost oprit in.

O stampila a disparut dintr-o sectie de votare din Constanta (VIDEO)

Nou incident la alegerile locale din acest an. O stampila a disparut dintr-o sectie de vot de la malul Marii Negre. Este vorba de Sectia 211, cartierul Henri Coanda din municipiul Constanta, unde, cel mai.

Sobolanii din Capitala, panicati, dupa ce Firea a pierdut alegerile

Sobolanii supradimensionati din Bucuresti, o specie extrem de rara, ar putea ajunge pe cale de dispa.

EXCLUSIV Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce a fost obligat sa faca de catre anchetatori

Fiul lui Ilie Dumitrescu se pare ca are mari probleme cu legea. Toto, cu toate calitatile sale de star de cinema, nu a putut sta departe de droguri. Asa se face ca fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor, substante pe care le-a consumat in urma cu cateva saptamani. Fiul lui Ilie .

Fiica si ginerele primarului din Focsani, Cristi Misaila, au fost reclamati pentru apelarea abuziva la 112 si furt de materiale informative (VIDEO, FOTO)

Fiica si ginerele primarului din Focsani, Cristi Misaila, au fost reclamati pentru apelarea abuziva a numarului de urgenta 112, pentru furtul unor materiale informative care nu le apartineau si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )