Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un consilier local PNL din Iasi ii cere explicatii lui Orban pentru sustinerea lui Chirica la locale

Hotnews Hotnews,
 Un consilier local PNL din Iasi ii cere explicatii lui Orban pentru sustinerea lui Chirica la locale

Consilierul local PNL din Iasi Etienne Ignat a transmis, duminica, o scrisoare deschisa conducerii PNL in care ii cere explicatii lui Ludovic Orban privind sustinerea candidaturii lui Mihai Chirica la alegerile locale, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Scrisoare de protest in interiorul PNL la adresa lui Mihai Chirica

Un consilier local PNL din Iasi a trimis o scrisoare deschisa sefilor partidului, in care le cere sa.

Protest la Universitatea Cuza din Iasi: Peste 1.000 de studenti au semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Tudorel Toader din functia de rector

Un banner pe care au fost scrise aproape toate numele celor peste 1. 000 de absolventi care au semnat o scrisoare prin care i se cere demisia lui Tudorel Toader a fost afisat, joi dimineata, in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. De asemenea, la registratura universitatii au fost depuse si peste 30. 000 de semnaturi ale petitiei prin care lui Tudorel Toader i se cere sa nu mai candideze pentru un nou mandat de rector al institutiei de invatamant.

Doi frati din Iasi au facut cinci copii, dupa ce s-au casatorit. Prin ce necazuri trec acum

Doi frati dupa mama, din judetul Iasi, sunt judecati pentru incest. Cei doi au mai primit in urma cu zece ani o condamnare cu suspendare pentru aceeasi infractiune. Doi frati din Iasi au facut cinci copii, dupa ce s-au casatorit Femeia are acum varsta de 32 de ani, iar barbatul are 38 de ani. La .

Barbat din Iasi, izolat la domiciliu dupa ce s-a intors, recent, din China

Un barbat din Iasi este izolat la domiciliu, dupa ce s-a intors recent din China, unde a petrecut Anul Nou Chinezesc, anunta reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi. Este un barbat venit.

O femeie din Iasi i-a speriat pe medici, dupa ce a luat in greutate 80 de kilograme in timpul sarcinii. Am mancat pentru doi

O femeie din Iasi a reusit sa-i uimeasca pe medici, dupa ce a luat in greutate 80 de kilograme pe perioada sarcinii.

Regele cocainei din Iasi, infundat de amanta sa

Regele cocainei din Iasi a fost infundat de amanta sa. Traficantul s-a pozat cu drogurile si i-a trimis imaginile concubinei. Cand tanara s-a simtit hartuita si a fost amenintata s-a dus direct la procurori cu pozele primite de la traficant.

Lider PNL din Iasi, scrisoare deschisa adresata lui Orban: Cum putem spune pe bune electoratului nostru ca PNL nu face un blat cu PSD?

Etienne Ignat, prim-vicepresedinte al PNL Iasi, i-a adresat o scrisoare deschisa premierului Ludovic Orban pe tema atragerii in partid a lui Mihai Chirica si a sustinerii acestuia pentru localele din 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )