Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consilier de primar acuzat ca a demisionat pentru doua saptamani ca sa ia banii pe concediul neefectuat

Adevărul Adevărul,
Consilier de primar acuzat ca a demisionat pentru doua saptamani ca sa ia banii pe concediul neefectuat

Scandal in Primaria Ploiesti din cauza unui consilier personal al primarului Adrian Dobre, acuzat ca a demisionat din functie pentru a incasa banii pe concediul neefectuat. La doua saptamani dupa ce a plecat din Primarie, consilierul a fost reangajat pe aceeasi functie. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De la canicula, la instabilitate atmosferica. De cand revin ploile?

Vremea va continua sa ramana caniculara in cateva intervale de pe parcursul urmatoarelor doua saptamani 1-14 iulie), insa vor exista si perioade de instabilitate atmosferica in majoritatea.

Perchezitii la un consilier local acuzat ca a furat motoarele de la doua ambulante. Prejudiciul este de 200.000 de lei

Politistii gorjeni au efectuat, in aceasta dimineata, doua perchezitii domiciliare in localitatea Dragutesti intr-un dosar penal privind furtul unor piese de pe doua ambulante care au fost donate Primariei, in urma cu mai multi ani.

VIDEO Strand de doua milioane de euro la doua saptamani de la inaugurare: Raul lenes a secat, pirandele continua sa se scalde in haine de strada

Strandul din Lugoj, amenajat langa un spa nefunctional inaugurat electoral acum trei ani si deschis doar pentru vizitare cu trei zile inaintea alegerilor din acest an, a fost deschis publicului pentru imbaiere la Rusalii. Dupa doua saptamani de la deschiderea strandului de doua milioane de euro sunt deja probleme cu unele dintre bazine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )