Libnet.ro
UNICEF

18:00

Consiliere pentru Bac, la Adevarul Live de la 12:00. Cum sa depasesti emotiile de la examen si cum sa te pregatesti psihic

Adevărul Adevărul,
Consiliere pentru Bac, la Adevarul Live de la 12:00. Cum sa depasesti emotiile de la examen si cum sa te pregatesti psihic

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 continua astazi cu o lectie video de cnsiliere pentru elevii care vor sustine examenele nationale din vara. Astfel, expertul in consiliere Mihaela Feodorof va oferi sfaturi pentru candidati, la Adevarul Live de la 12:00. continuă pe Adevărul

Ce gust are succesul la 20 de ani? Cantareata Ioana Anuta (JO), invitata in studioul Adevarul LIVE, de la ora 14.00

20 de ani si o cariera muzicala surprinzatoare in spate. Astazi, de la ora 14. 00, invitata in studioul Adevarul LIVE este Ioana AnutaJO), pentru a discuta despre cea mai noua piesa a sa, Soapte, dar si despre planurile sale de viitor, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

VIDEO Remus Cernea, la Adevarul Live: Cei care se opun parteneriatului civil lovesc in sentimentele de iubire ale oamenilor

Adevarul Live a dezbatut astazi legea parteneriatului civil. Invitati in platou au fost deputatul independent Remus Cernea, cel care a initiat legea parteneriatului civil si directorul Organizatiei ACCEPT, Florin Buhuceanu. De asemenea, prin telefon ni s-a alaturat reprezentantul Patriarhiei, purtatorul de cuvant Constantin Stoica, iar prin Skype a participat preotul Eugen Tanasescu, blogger adevarul. ro.

Adevarul Live: Penaliada continua in Parlament

Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, comenteaza la Adevarul Live, incercarile disperate ale alesilor de a se proteja in fata justitiei.

Adevarul Live, ora 12.00: Marian-Jean Marinescu, europarlamentar PDL, despre aderarea Romaniei la Schengen

Europarlamentarul PDL, Marian Jean Marinescu, este invitatul jurnalistului Sebastian Zachmann la o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre noul Master Plan de Transporturi al Guvernului, dar si despre stadiul aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Alison Riske: miercuri, ora 12.00. Romanca are nevoie de o victorie

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o va intalni, miercuri, de la ora 12. 00, pe americanca Alison Riske, 45 WTA, in turul al doilea in cadrul turneului Premier 5 de la Roma .

Adevarul Live de la ora 15.00: Cele mai curioase mituri despre durerile de dinti

Daca stai in curent, te dor maselele. E mai sanatos sa te periezi cu bicarbonat decat sa te speli cu pasta de dinti. in contextul in care un roman foloseste, in medie, un tub si jumatate de pasta de dinti intr-un an, discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 care sunt cele mai ciudate idei pe care le-au auzit medicii stomatologi privind sanatatea orala si dezbatem care sunt motivele pentru care stam atat de prost la sanatatea orala.

Adevarul Live, ora 14.00: Monica Macovei despre ce se ascunde in spatele atacurilor impotriva justitiei

Europarlamentarul Monica Macovei explica astazi, la Adevarul Live de la ora 14. 00, ce se afla in spatele atacurilor concertate asupra justitiei din ultima perioada.

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 continua luni de la 11:00 cu lectia video la Economie si Psihologie

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 continua luni de la 11:00 la Adevarul Live cu lectia video de la Economie si Psihologie, predata de profesoara Diana Ioanes de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )