Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu face o vizita oficiala in SUA

Adevărul Adevărul,
Consilierul prezidential Cristian Diaconescu face o vizita oficiala in SUA

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu face, incepand de luni, o vizita oficiala in SUA, la invitatia National Security Council NSC) si a Departamentului de Stat al Statelor Unite. continuă pe Adevărul

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu face o vizita oficiala in SUA.

Consilierul prezidential coordonator Cristian Diaconescu face incepand de luni o vizita oficiala in SUA, la invitatia National Security Council NSC) si a Departamentului de Stat al Statelor Unite, potrivit Mediafax. Seful Cancelariei prezidentiala a declarat ca in agenda intalnirilor pe care le va avea la Washington se afla consultari cu consilieri ai presedintelui Barack Obama si ai vicepresedintelui Joe Biden, cu inalti responsabili ai Administratiei americane pe probleme legate de stadiul .

Sustinatorul Elenei Udrea, consilierul prezidential Gabriel Berca: Voi fi implicat in ...

Consilierul prezidential Gabriel Berca a declarat pentru MEDIAFAX ca va fi implicat in infiintarea Partidului Miscarea Populara si are toata disponibilitatea de a fi membru, intrucat legea ii permite acest lucru, mentionand ca s-ar putea alatura si persoane din PDL din esalonul doi si trei. Berca a fost intrebat daca va fi implicat in infiintarea Partidului Miscarea Populara si daca va avea calitatea de membru. Legea imi permite sa fiu membru de partid, nu permite sa am functii in .

Secretarul general al NATO, vizita oficiala in Romania

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, va face o vizita oficiala in Romania, si va avea convorbiri cu Traian Basescu, prim-ministrul Victor Ponta si cu ministrii Afacerilor Externe si Apararii Nationale, Titus Corlatean si Mircea Dusa, conform surselor de presa.

Secretarul general al NATO si-a inceput vizita oficiala la Bucuresti

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, si-a inceput, vineri dimineata, vizita oficiala la Bucuresti, fiind primit la sediul MAE de catre seful diplomatiei romane, Titus Corlatean. La convorbirile.

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, si-a inceput vizita oficiala la Bucuresti

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, si-a inceput, vineri dimineata, vizita oficiala la Bucuresti, fiind primit la sediul MAE de catre seful diplomatiei romane, Titus Corlatean.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )