Libnet.ro
UNICEF

23:00

Consiliul Bursei, convocat din nou pentru contractul lui Sobolewski

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Bursei, convocat din nou pentru contractul lui Sobolewski

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti BVB) este convocat, astazi, la o noua sedinta cu prezenta fizica, intre punc and 172;tele de pe ordinea de zi gasindu-se, din nou, prelungirea mandatului de director general al polonezului Ludwik Sobolewski, care se incheie pe 21 august. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Pomohaci, din nou in haine preotesti. Ce mesaje i-au transmis enoriasii

Cristian Pomohaci a surprins pe toata lumea cand a imbracat din nou haina preoteasca, dupa ce a fost exclus din biserica. Oamenii au reactionat imediat cand au vazut imaginile. Pe una dintre.

Liviu Dragnea, din nou in vacanta. Deciziile cruciale luate de liderul PSD inainte de o noua saptamana de concediu

Liviu Dragnea a plecat din nou in vacanta. Anuntul vine dupa ce presedintele PSD a participat luni, la o sedinta a coalitiei de guvernare, insa a refuzat sa faca declaratii la finalul.

Ghita scapa din nou! Tribunalul Prahova amana pentru a SAPTEA oara judecarea cererii de arestare pe numele fostului deputat fugar

Judecatorii Tribunalului Prahova au amanat, miercuri, pentru a saptea oara judecarea cererii de arestare preventiva facuta de procurorii anticoruptie, pe numele fostului deputat fugar Sebastian Ghita. Motivul ar fi ca judecatorul din Serbia e in vacanta.

PSD sperie din nou mediul de afaceri: Firmele vor fi obligate sa aiba conturi separate pentru TVA, de la 1 octombrie

Disperat ca nu strange destui bani la buget, in ciuda cresterii economice record, Guvernul va lovi tot in firmele corecte, pe care le va bloca printr-o noua masura birocratica: obligatia de a avea conturi separate pentru TVA, de la 1 octombrie.

ROMANIA se cutremura din nou! Seismul a avut o magnitudine de 4,3 grade pe scara Richter

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP)a transmis urmatoarele: in ziua de 08/08/2017 la ora 11:34:25 ora Romaniei) s-a produs in Romania un.

Accizele la benzina si motorina cresc din nou

ACTUALIZARE 14:27 Orban, despre majorarea accizelor la carburanti: Acuz Guvernul Tudose de crima cu premeditare impotriva economiei romanesti Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza Executivul condus de Mihai Tudose de crima cu premeditare impotriva economiei romanesti pentru cresterea pretului la energie electrica si intentia de a majora accizele la combustibil, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 15:20 Tariceanu spune ca marirea accizei la carburant e necesara pentru ca producatorii n-au redus pretul la pompa *ACTUALIZARE 13:58 Isarescu, despre majorarea accizei la carburanti: Ne va afecta, va impinge inflatia in sus ------------- Accizele la carburanti vor reveni la nivelul din anul 2016, unde era inclusa supraaciza de 7 eurocenti pe litru, potrivit unui proiect de act normativ de modificare a Codului Fiscal. Accizele vor creste cu 22% pentru benzina si cu 14% pentru motorina, potrivit noilor niveluri din proiectul de act normativ.

Veste proasta pentru soferi. Accizele la carburanti cresc din nou

Veste proasta pentru soferii din Romania. Accizele la carburanti vor reveni la nivelul din anul 2016, unde era inclusa supraaciza de 7 eurocenti pe litru, potrivit unui proiect de act normativ de modificare a .

Doua din membrele trupei Pussy Riot, au fost arestate din nou de autoritatile ruse (FOTO)

Noi probleme pentru controversata trupa rusa de punk Pussy Riot. Doua din membrele formatiei devenita celebra pentru protestele impotriva presedintelui Vladimir Putin au fost din nou arestate de.

Google Glass e din nou pe piata, dar nu ar trebui sa-l cumperi

Google Glass a fost considerat de unii ca fiind cel mai mare esec tehnologic. Se pare insa ca gigantul din Mountain View are in continuare incredere in el. in 2013, Google se arunca la unul dintre cele mai curajoase si futuriste proiectele ale sale. Google Glass arata foarte bine si parea sa aiba potentialul sa [].

Accizele la benzina si motorina ar putea creste din nou, conform unui proiect legislativ al Guvernului

Accizele la carburanti vor reveni la nivelul din anul 2016, cand contineau si acea supraaciza de 7 eurocenti pe litru, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Guvernul Tudose.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )