Libnet.ro
UNICEF

10:15

Consiliul Concurentei a amendat 9 companii de pe piata comercializarii de masini si utilaje agricole

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a amendat 9 companii de pe piata comercializarii de masini si utilaje agricole

Consiliul Concurentei a sanctionat noua companii active pe piata comercializarii de masini, utilaje si echipamente specializate agricole din Romania cu amenzi in valoare totala de 126. 967 lei aprox. 26,5 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Noua companii, amendate cu 26,5 milioane de euro pentru intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii de masini si utiliaje agrigole

Consiliul Concurentei a anuntat joi ca a sanctionat noua companii active pe piata comercializarii de masini, utilaje si echipamente specializate agricole din Romania cu amenzi in valoare totala de 126. 967 lei aprox. 26,5 milioane de euro) pentru ca si-ar fi fixat preturile de vanzare ale unor produse. Doua companii au recunoscut participarea la practica anticoncurentiala si au beneficiat de reduceri ale amenzilor.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea a doua companii de catre Hidroelectrica

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Societatea de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale Hidroelectrica S. intentioneaza sa preia companiile Crucea Wind Farm S. si Steag Energie Romania S.

OPINII Consiliul Concurentei si angajamentele Hidroelectrica

In 2020, Consiliul Concurentei a efectuat o investigatie la Hidroelectrica pentru clarificarea suspiciunii de pozitie dominanta sau, ca sa folosim expresia din documentul Hidroelectrica, sa inlature ingrijorarile concurentionale.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Crucea Wind Farm si Steag Energie Romania de catre Hidroelectrica

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Hidroelectrica intentioneaza sa preia companiile Crucea Wind Farm si Steag Energie Romania, conform unui comunicat de presa.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Total Rent de catre OK Albastru Rosu

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care OK Albastru Rosu a preluat intregul capital social al companiei Total Rent, conform unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )