Libnet.ro
UNICEF

12:30

Consiliul Concurentei a amendat Corsar Online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a amendat Corsar Online

Consiliul Concurentei a sanctionat compania Corsar Online SRL cu aproximativ 1,6 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei a amendat cu 1,6 milioane de lei firma Corsar Online, care detine si platforma de comert online Cel.ro

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a amendat cu 1,6 milioane lei firma Corsar Online, care detine printre altele si platforma de comert electronic www. cel. ro, pe motiv ca a preluat controlul aupra domeniilor de internet, respectiv www. marketonline. ro, www. mediadot. ro si www. azerty. ro fara a primi in prealabil autorizarea autoritatii de concurenta. Corsar Online este detinuta integral de romanul Tiberiu Pop, iar anul trecut a avut un profit net de peste 337. 000 lei, la o cifra de afaceri de peste 255,1 milioane de lei.

CEL.ro, amenda de 1,6 milioane de lei de la Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a sanctionat compania Corsar Online SRL, proprietarul retailerului online Cel. ro , cu aproximativ 1. 6 milioane de lei pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Net Brinel de catre SNEF

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care SNEF SA a preluat companiile Net Brinel SA, Brinel Systems SRL, Brinel PC Prod SRL, Net Brinel SRL, Net Brinel Software S si Alpis Product SRL.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )