Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea OMV Petrom Wind de catre Transeastern Power

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea OMV Petrom Wind de catre Transeastern Power

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Transeastern Power, Olanda, preia OMV Petrom Wind Power, Romania, potrivit unui comunicat de presa remis pe site-ul institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea OMV Petrom Wind de catre compania olandeza Transeastern Power

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Transeastern Power B. , Olanda preia OMV Petrom Wind Power SRL, Romania, se arata intr-un comunicat de presa. OMV Petrom Wind Power SRL este una din subsidiarele grupului OMV Petrom, activand in domeniul productiei de energie electrica din surse regenerabile. OMV Petrom Wind Power SRL are ca principal obiect de activitate productia de energie electrica.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea unor active UPC Romania de catre Huawei Technologies

Consiliul Concurentei anunta intr-un comunicat ca a autorizat tranzactia prin care Huawei Technologies preia personal si active de la UPC Romania in vederea prestarii serviciilor de intretinere a retelelor publice terestre de comunicatii cu acces la punct fix din Romania.

OMV Petrom si Ford Romania au semnat un parteneriat strategic

OMV Petrom, producatorul de titei si gaze din sud-estul Europei, si Ford Romania, filiala grupului american Ford Motor Company, au anuntat astazi semnarea unui memorandum de intelegere pentru dezvoltarea unui parteneriat strategic, care vizeaza, printre altele, alimentarea cu carburanti Petrom a noilor autoturisme Ford EcoSport produse la Craiova.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )