Libnet.ro
UNICEF

06:30

Consiliul Concurentei autorizeaza tranzactiile prin care Help Net vrea sa preia 8 farmacii ale Tri Farm

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei autorizeaza tranzactiile prin care Help Net vrea sa preia 8 farmacii ale Tri Farm

Consiliul Concurentei a anuntat, joi, ca a autorizat tranzactiile prin care Help Net Farma intentioneaza sa preia opt farmacii detinute de Tri Farm, precum si compania Ecofarmacia Network, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei autorizeaza tranzactia prin care Help Net vrea sa preia 8 farmacii ale Tri Farm

Consiliul Concurentei a anuntat, joi, ca a autorizat tranzactiile prin care Help Net Farma intentioneaza sa preia opt farmacii detinute de Tri Farm, precum si compania Ecofarmacia Network, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Consiliul Concurentei- investigatie pentru a analiza cresterea preturilor mastilor de protectie pe teritoriul Romaniei

Consiliul Concurentei a initiat o prima investigatie pentru a analiza cresterea preturilor mastilor de protectie pe teritoriul Romaniei, la scurt timp dupa amplificarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus COVID-19) la nivelul Uniunii Europene, afirma Florentina Munteanu, Partener si Andrea Grigoras, Managing Associate, Reff and Asociatii, societatea de avocati membra a retelei Deloitte Legal.

Si Consiliul Concurentei bate pasul pe loc cand vine vorba de investigarea operatorilor de deseuri m

Consiliul Concurentei nu face exceptie de la regula autoritatilor ce investigheaza la relanti nere.

Modul brutal prin care Nicolae Ceausescu a ascuns focarele de holera. Li se ardeau casele!

Securitatea se pricepea bine la ascunsul sub pres a lucrurilor importante si la secrete. Iata cum au decis sa pastreze in taina focarele de holera din Tulcea! Modul prin care au reusit in cele din urma sa faca asta a fost extrem de brutal. Cum a ascuns Ceausescu focarele de holera? Numeroase focare de holera .

Ciolacu: Proiect de lege prin care parintii isi pot lua liber de la serviciu pentru a sta acasa cu copiii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca joi, in Parlament, va fi votat in procedura de urgentaproiectul de lege prin care parintii isi pot lua liber de la munca pentru a sta acasa cu copiii in situatia inchiderii temporare a scolilor.

Plati cu cardul fara POS: Aplicatia prin care IMM-urile pot accepta plati contactless cu telefonul

Phos si Mastercard lanseaza un proiect pilot prin care introduc o solutie de plata compatibila cu dispozitivele mobile Android, care le va permite micilor comercianti acceptarea platilor contactless, fara necesitatea unor echipamente suplimentare. Solutia poate facilita acceptarea platilor fara numerar pentru milioane de IMM-uri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )