Libnet.ro
UNICEF

17:00

Consiliul Concurentei a avizat preluarea Politub de catre grupul Teraplast

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a avizat preluarea Politub de catre grupul Teraplast

Grupul Teraplast a primit din partea Consiliului Concurentei avizul favorabil de a prelua integral compania Politub, se arata intr-un comunicat al grupului, remis vineri. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei suspecteaza o posibila impartire a pietei asigurarilor de aviatie si a efectuat inspectii inopinate la 3 asiguratori

Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la sediile societatilor de asigurare Omniasig Vienna Insurance Group SA si Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, precum si la sediul companiei Aon Romania Broker de Asigurare-Reasigurare, au transmis vineri reprezentantii reglementatorului pietei de concurenta. Inspectiile au fost efectuate in cadrul investigatiei avand ca obiect posibila incalcare a legislatiei nationale si a prevederilor Tratatului de Functionare a UE de catre firmele vizate. Autoritatea de concurenta suspecteaza o posibila impartire a pietei asigurarilor de aviatie la care ar fi participat aceste societati.

Consiliul Concurentei recomanda elaborarea unui nou mecanism de tarifare a apei utilizate in producerea energiei

Mecanismul de tarifare a apei utilizate pentru producerea energiei nu este transparent si permite interventia arbitrara asupra nivelului contributiei platita de operatori, ceea ce conduce la impredictibilitate, a constatat Consiliul Concurentei in urma anchetei sectoriale privind gestionarea resurselor de apa de suprafata, scrie Agerpres. Institutia propune ca tariful platit de producatorii de energie sa fie corelat cu caracteristicile tehnologice ale capacitatilor si cu cantitatea de energie electrica vanduta.

Bogdan Chiritoiu: Consiliul Concurentei va finaliza 20 de cazuri pana la sfarsitul anului

Ultima parte a anului va fi mai plina decat inceputul anului pentru Consiliul Concurentei, care ar urma sa finalizeze un numar de aproximativ 20 de cazuri in lunile urmatoare, a declarat, sambata, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, citat de Agerpres. Potrivit lui Chiritoiu, cele mai importante din punctul de vedere al dimensiunii economice a actorilor implicati sunt cele legate de zonele de licitatii, cum a fost cazul APIA care a fost incheiat curand.

Consiliul Concurentei recomanda un alt mecanism de tarifare a apei utilizate in productia de energie

Mecanismul de tarifare a apei utilizate pentru producerea energiei nu este transparent si permite interventia arbitrara asupra nivelului contributiei platita de operatori, ceea ce conduce la impredictibilitate, a constatat Consiliul Concurentei in urma.

Consiliul Concurentei recomanda elaborarea unui nou mecanism de tarifare a apei utilizate pentru producerea energiei

Mecanismul de tarifare a apei utilizate pentru producerea energiei nu este transparent si permite interventia arbitrara asupra nivelului contributiei platita de operatori, ceea ce conduce la impredictibilitate, a constatat Consiliul Concurentei in urma anchetei sectoriale privind gestionarea resurselor de apa de suprafata, potrivit unui comunicat de presa.

Consiliul Concurentei recomanda un nou mecanism de tarifare a apei utilizate pentru producerea energiei

Mecanismul de tarifare a apei utilizate pentru producerea energiei nu este transparent si permite interventia arbitrara asupra nivelului contributiei platita de operatori, ceea ce conduce la impredictibilitate, a constatat Consiliul Concurentei in urma anchetei sectoriale privind gestionarea resurselor de apa de suprafata, potrivit unui comunicat de presa.

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata asigurarilor de aviatie

Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la sediile societatilor de asigurare Omniasig Vienna Insurance Group si Generali Romania Asigurare Reasigurare, precum si la sediul companiei Aon Romania Broker de Asigurare-Reasigurare, in contextul in care a declansat o investigatie pe piata asigurarilor de aviatie, potrivit unui comunicat al institutiei.

Consiliul Concurentei, o noua investigatie pe piata de asigurari: Omniasig VIG, Generali si Aon Romania, in vizor

Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la sediile societatilor de asigurare Omniasig Vienna Insurance Group si Generali Romania, precum si la sediul companiei Aon Romania, in cadrul investigatiei avand ca obiect posibila incalcare a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )