Libnet.ro
UNICEF

13:15

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata parcarilor publice din Brasov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata parcarilor publice din Brasov

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a declansat o investigatie privind o posibila trucare a unei licitatii publice organizata de Primaria Municipiului Brasov, in anul 2018, pentru delegarea gestiunii prin concesionare a serviciului de amenajare, organizare si exploatare a parcarilor publice cu plata de pe domeniul public al orasului. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Lipomin si Carpatina de catre Prodal 94

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Prodal 94 intentioneaza sa preia companiile Lipomin si Carpatina, potrivit unui comunicat al autoritatii de concurenta, remis Redactiei noastre.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea companiilor din grupul Onco Card de catre Medlife

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca analizeaza operatiunea prin care Grupul Medlife intentioneaza sa preia companiile din grupul Onco Card, potrivit News. ro.

COSTEL ALEXE: Administratiile publice din Romania trebuie sa isi implementeze planurile de masuri privind imbunatatirea calitatii aerului

Depasirile normelor de poluare exista, sunt din ce in ce mai mari de la an la an si toate administratiile publice din Romania trebuie sa implementeze planurile de masuri privind imbunatatirea calitatii aerului, a declarat, luni, ministrul Mediului, Costel Alexe, informeaza Agerpes.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )