Libnet.ro
UNICEF

00:07

Consiliul Concurentei investigheaza Rombat si Caranda pentru posibile intelegeri cu furnizorii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Consiliul Concurentei investigheaza Rombat si Caranda pentru posibile intelegeri cu furnizorii

Consiliul Concurentei a declansat doua investigatii privind posibila incalcare a regulilor de concurenta de catre companiile Rombat si Caranda, active pe piata productiei, distributiei si comercializarii de baterii si acumulatori. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul Concurentei investigheaza Pro TV pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a demarat o ancheta privind un posibil caz de abuz de pozitie dominanta din partea postului de televiziune Pro TV in aplicarea unor discounturi disproportionate, a declarat, astazi, la Sinaia, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, in cadrul unui seminar pe teme de concurenta.

Zeci de companii de pe piata acumulatorilor si bateriilor, investigate pentru posibile intelegeri de stabilire a preturilor de vanzare a produselor

Consiliul Concurentei a declansat saptamana trecuta doua investigatii privind posibila incalcare a regulilor de concurenta de unele companii active pe piata productiei, distributiei si comercializarii de baterii si acumulatori, a anuntat sambata autoritatea. Prima investigatie - in care au avut loc inspectii inopinate la noua companii - are ca obiect posibile intelegeri intre Rombat Bistrita si unii furnizori si vanzatorii finali privind stabilirea preturilor de vanzare a produselor. Cea de-a doua investigatie vizeaza posibile intelegeri anticoncurentiale intre Caranda Baterii Bucuresti si distribuitorii sai pe piata productiei, distributiei si comercializarii de acumulatori auto.

Consiliul Concurentei investigheaza piata bateriilor si acumulatorilor auto

Consiliul Concurentei a declansat doua investigatii privind posibila incalcare a regulilor de concurenta de catre companiile Rombat si Caranda, active pe piata productiei, distributiei si comercializarii de baterii si acumulatori.

Consiliul Concurentei investigheaza piata bateriilor si acumulatorilor auto

Consiliul Concurentei a declansat doua investigatii privind posibila incalcare a regulilor de concurenta de catre companiile Rombat si Caranda, active pe piata productiei, distributiei si comercializarii de baterii si acumulatori.

Consiliul Concurentei investigheaza Camera Auditorilor Financiari pentru ca a incercat sa impuna preturi minime si a eliminat o firma de pe piata

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind posibila incalcare a regulilor de concurenta nationale si comunitare de catre Camera Auditorilor Financiari din Romania.

Consiliul Concurentei investigheaza Camera Auditorilor Financiari

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind o posibila incalcare a regulilor de concurenta de catre Camera Auditorilor Financiari din Romania, care ar fi incercat sa determine membrii asociatiei sa practice un pret unitar.

Consiliul Concurentei a demarat doua investigatii pe pietele acumulatorilor si bateriilor pentru masini. Rombat si Caranda, printre companiile verificate

Consiliul Concurentei a declansat doua investigatii in privinta productiei, distributiei si comercializarii de baterii si acumulatori, a anuntat sambata institutia.

Pro TV, investigata de Consiliul Concurentei pentru posibil abuz de pozitie dominanta prin reducerile acordate cablistilor pentru retransmisia postului TV

Consiliul Concurentei a deschis in urma cu doua luni o investigatie privind un posibil abuz de pozitie dominanta din partea Pro TV in aplicarea unor discounturi disproportionate pentru retransmiterea postului Pro TV la cablisti, a declarat sambata Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Plangerea a venit de la un cablist, care acuza ca Pro TV ar acorda reduceri disproportionate in functie de numarul de abonati, a spus Chiritoiu. Surse din piata sustin ca plangerea ar fi venit din partea UPC Romania, al doilea mare cablist din piata. Pro TV ar acorda reduceri mai mari acelor operatori de cablu care au si un numar mai mare de abonati, insa pentru cele mai mari reduceri s-ar incadra numai RCSRDS, spun sursele. UPDATE UPC, cu 1,15 milioane de abonati la jumatatea acestui an, ar avea un discount de 44,44% din partea Pro TV, in timp ce RCSRDS, cu peste 2,5 milioane de abonati ar avea un discount de 61,11%. UPDATE 2 Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Pro TV au spus ca nu comenteaza pe aceasta tema.

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata serviciilor prestate de Camera auditorilor financiari

Consiliul Concurentei a declansat saptamana trecuta o investigatie privind posibila incalcare a regulilor de concurenta nationale si comunitare de Camera auditorilor financiari din Romania, a anuntat sambata autoritatea. Investigatia se refera la o posibila interventie in piata a asociatiei prin incercarea de determinare a membrilor sa practice un pret unitar. Mai mult au fost aplicate masuri sanctionatorii prin eliminarea de pe piata a unei firme pentru practicarea unor preturi considerate prea mici. Plangerea la Consiliul Concurentei a venit in acest an tocmai de la aceasta firma.

Postul de televiziune Pro TV, investigat de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a deschis in urma cu doua luni o investigatie privind un posibil abuz de pozitie dominanta din partea Pro TV in aplicarea unor discounturi disproportionate pentru retransmiterea postului Pro TV la cablisti, a declarat sambata.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )