Libnet.ro
UNICEF

22:30

Consiliul Concurentei sustine ideea liberalizarii mai rapide a preturilor la gazele furnizate consumatorilor casnici

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Concurentei sustine ideea liberalizarii mai rapide a preturilor la gazele furnizate consumatorilor casnici

Preturile la gazele de pe piata interna furnizate consumatorilor casnici au ajuns la nivelul celor de pe piata internationala, motiv pentru care ar fi justificata o liberalizare mai rapida, considera Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Acum preturile internationale s-au apropiat de pretul din Romania. Are sens sa lasam piata sa-si vada de cursul ei, a declarat Bogdan Chiritoiu cu ocazia prezentarii raportului de activitate a Consiliului Concurentei pe 2015. continuă pe Hotnews

Surpriza pentru distribuitorii de energie. Consiliul Concurentei vrea sa ii oblige sa subcontracteze pe bucati managementul retelei, pentru ca tarifele sa scada

Consiliul Concurentei si Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) analizeaza ideea de a obliga companiile de distributie a energiei electrice sa subcontracteze parti din retele, pentru a fi manageriate de alte companii, astfel incat, in final, tarifele de distributie sa scada, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele institutiei de reglementare in domeniul competitiei.

Consiliul Concurentei sanctioneaza tot mai multe companii

Consiliul Concurentei a sanctionat anul trecut 202 de companii, de 3,8 ori mai mult decat in anul precedent, valoarea totala a amenzilor impuse fiind de 239. 544 lei 53. 382 euro), se arata in raportul de activitate pe 2015. Potrivit acestuia, nivelul acestor sanctiuni a inregistrat, astfel, o crestere considerabila fata de nivelul total al sanctiunilor din anii precedenti, de 1,3 ori mai mare decat in anul 2014, 2,76 ori mai mare decat in 2013 si de 7,93 ori mai mare decat in 2012.

Consiliul Concurentei a descoperit ca medicii din tara noastra prescriu medicamente scumpe, cu costuri suportate de pacienti

Consiliul Concurentei va finaliza saptamana viitoare analiza inceputa in 2012 pe piata medicamentelor, in cardul careia inspectorii de concurenta au constatat ca medicii prescriu mai mult medicamentele mai scumpe, in detrimentul pacientilor, care sunt.

ALRO a contestat in instanta amenda data de Consiliul Concurentei

Societatea ALRO transmite, prin intermediul unui raport remis BVB, ca a depus, pe 18 mai, o cerere pe rolul Curtii de Apel Bucuresti prin care solicita anulare a deciziei de sanctionare data de catre Consiliul Concurentei, in urma investigatiilor declansate si a amenzilor aplicate in valoare de 21,23 milioane lei.

Consiliul Concurentei a finalizat anul trecut 21 de investigatii si a dat amenzi de 54 milioane de euro

Consiliul Concurentei a finalizat anul trecut 21 de investigatii in domeniile energie electrica, telecomunicatii si carburanti, si a aplicat amenzi in valoare de 54 de milioane de euro, a declarat.

Consiliul Concurentei a primit anul trecut circa 100 de sesizari anonime pe platforma avertizorilor. O investigatie a fost demarata pe astfel de ponturi

Consiliul Concurentei a primit anul trecut circa 100 de sesizari pe platforma avertizorilor de concurenta, realizata dupa un model folosit in Danemarca si care permite denuntatorilor sa ramana anonimi, in domenii precum comert, telecomunicatii, utilitati, farma si asigurari, se arata in raportul anual al institutiei.

Alro contesta, in instanta, amenda de la Consiliul Concurentei

Producatorul de aluminiu Alro Slatina ALR) a anuntat, vineri, ca a constestat, in instanta, amenda primita de la Consiliul Concurentei, in ancheta din 2012 asupra contractelor dintre Hidroelectrica si asa-numitii baieti destepti din energie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )