Libnet.ro
UNICEF

23:00

Consiliul Concurentei sustine ca testele rapide au preturi similare cu cele din UE

România Liberă România Liberă,
Consiliul Concurentei sustine ca testele rapide au preturi similare cu cele din UE

Pretul testelor rapide antigen SARS-CoV-2, pentru autotestare, comercializate online in Romania, var. continuă pe România Liberă

Cat costa un test rapid antigen in Romania fata de alte tari europene: Consiliul Concurentei a facut analiza

Pe langa testele PCR Real-Time, cele pe care le foloseste statul, pe piata se mai pot gasi si teste rapide antigen. Consiliul Concurentei a venit cu o analiza privind preturile.

Testele rapide antigen costa intre 30 si 68 lei, comparabil cu cele vandute in alte tari - Consiliul Concurentei

Pretul unui test rapid antigen SARS-CoV-2, pentru autotestare, comercializat online in Romania variaza intre 30 lei si 68 lei, situandu-se la un nivel comparabil cu preturile practicate in mai multe tari europene, arata o analiza a Consiliului Concurentei. Testul antigen este cel mai nou tip de testare si, in acest moment, este singurul test rapid care detecteaza virusul COVID-19.

CONSILIUL CONCURENTEI: Testele rapide antigen SARS-CoV-2 costa intre 30 si 68 de lei

Pretul unui test rapid antigen SARS-CoV-2, pentru autotestare, comercializat online in Romania variaza intre 30 lei si 68 lei, situandu-se la un nivel comparabil cu preturile practicate in mai multe tari europene, arata o analiza a Consiliului Concurentei, conform unui comunicat trimis redactiei.

BOGDAN CHIRITOIU, CONSILIUL CONCURENTEI: Ne vom stradui sa acceleram listarea Hidroelectrica

Pentru atragerea fluxurilor de capital este necesara cresterea ofertei, iar in acest sens ne vom stradui cu totii in vederea accelerarii listarii Hidroelectrica si a altor companii controlate de stat, a spus astazi Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )