Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul European, acord privind folosirea testelor rapide antigen si recunoasterea rezultatelor

Hotnews Hotnews,
 Consiliul European, acord privind folosirea testelor rapide antigen si recunoasterea rezultatelor

Statele membre au convenit astazi in unanimitate, printr-o procedura scrisa, o recomandare a Consiliului de stabilire a unui cadru comun pentru utilizarea testelor rapide antigen si recunoasterea reciproca a rezultatelor testelor COVID-19 pe intreg teritoriul UE, anunta un comunicat. continuă pe Hotnews

Elevii si cadrele didactice cu simptome de COVID-19, testati cu teste rapide antigen. Secretarul de stat Andreea Moldovan: Ceea ce se doreste este sa avem o imagine corecta si completa a cazurilor pozitive (VIDEO)

Elevii si cadrele didactice care au simptome sau sunt contacti directi ai unor persoane diagnosticate cu COVID-19 vor fi testati cu teste rapide antigen. Testele vor fi facute in cabinetele medicale ale.

Liderii europeni au ajuns la un acord pentru recunoasterea reciproca a testelor rapide pentru COVID-19

Statele membre ale Uniunii Europene au convenit miercuri cu privire la recunoasterea reciproca a testelor antigen, in ajunul unui nou summit european dedicat coordonarii luptei impotriva pandemiei, relateaza AFP, citand surse diplomatice.

Acord intre liderii europeni pentru recunoasterea rapida a testelor rapide pentru COVID-19

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene au cazut de acord cu privire la recunoasterea reciproca a testelor antigenice, inainte de summitul european dedicat coordonarii luptei impotriva pandemiei de COVID-19, scrie AFP, citata de Agerpres.

Consiliul European discuta daca vor fi introduse certificate de vaccinare in Uniunea Europeana

Presedintele Charles Michel va prezida astazi o videoconferinta a membrilor Consiliului European, la care vor discuta despre coordonarea raspunsului la pandemia de COVID-19, inclusiv despre oportunitatea introducerii unei certificari a vaccinarii in cadrul Uniunii Europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )