Libnet.ro
UNICEF

19:30

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va fi format din PSD, USR-PLUS, PNL si PMP. Lista consilierilor

B1 B1,
Consiliul General al Municipiului Bucuresti va fi format din PSD, USR-PLUS, PNL si PMP. Lista consilierilor

PSD, USR-PLUS, PNL si PMP sunt singurele partide care au reusit sa treaga pragul electoral pentru a intra in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, arata datele finale publicate luni de catre Biroul. continuă pe B1

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va fi format din PSD, USR-PLUS, PNL si PMP. Lista consilierilor

PSD, USR-PLUS, PNL si PMP sunt singurele partide care au reusit sa treaga pragul electoral pentru a intra in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, arata datele finale publicate luni de catre Biroul.

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a respins renumararea voturilor pentru Sectorul 5. Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, ramane primar

Duminica, Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a hotarat sa admita contestatiile depuse la decizia anterioara a Biroului Electoral de sector de renumarare a buletinelor de vot din Sectorul 5, informeaza.

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a respins renumararea voturilor pentru Sectorul 1

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a respins, duminica, renumararea voturilor in Sectorul 1, informeaza Agerpres. Ca urmare a analizei contestatiilor prin prisma motivelor invocate, a actelor depuse.

ASTAZI: Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor si primarul ales al Capitalei discuta despre proiectele de infrastructura ale municipiului Bucuresti

Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, se intalnesc, vineri, pentru a discuta despre proiectele de infrastructura ale municipiului Bucuresti, conform news. ro.

Viorica Dancila, inlaturata si de la sefia organizatiei femeilor din PSD

Cariera politica a Vioricai Dancila a apus. Fostul premier a pierdut si functia de sef al organizatiei de femei din PSD, potrivit unor surse Digi24. in sedinta Consiliului Politic National, Dancila a.

Arafat: Toate Comitetele Judetene si Comitetul Municipiului Bucuresti sa implementeze masurile acolo unde regula o impune

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a anuntat reunirea de urgenta a tuturor Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta si a Comitetului care functioneaza la nivelul Capitalei pentru a pune in aplicare restrictiile prevazute de reglementarile in vigoare pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, inclusiv masuri precum carantinarea unor localitati sau suspendarea activitatii unor agenti economici.

Lideri de filiala din PSD ar putea fi indepartati din functie dupa rezultatul de la alegerile locale. Printre cei vizati se numara si Marian Oprisan (VIDEO)

Consiliul Politic National al PSD se reuneste, luni, si va decide cine mai ramane in functie ca lider de filiala, ca urmare a rezultatului obtinut la alegerile locale din 2020. Printre cei vizati de o.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )