Libnet.ro
UNICEF

20:15

Consiliul Judetean Cluj preia un spital privat pentru tratarea pacientilor cu coronavirus. Vor putea fi primiti 180 de pacienti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Consiliul Judetean Cluj preia un spital privat pentru tratarea pacientilor cu coronavirus. Vor putea fi primiti 180 de pacienti

Consiliul Judetean CJ) Cluj a anuntat preluarea Spitalul Polaris, pentru tratarea pacientilor infectati cu coronavirus, institutia judeteana urmand a finanta toate costurile legate de tratamente. continuă pe Wall-Street Ro

Primul spital privat preluat de o autoritate publica, in conditiile starii de urgenta: Spitalul Polaris, preluat de Consiliul Judetean Cluj

Consiliul Judetean Cluj a preluat in regim de urgenta Spitalul privat Polaris, acesta fiind primul caz in care un spital privat este preluat de o autoritate publica, in conditiile starii de urgenta care a.

Spital privat ultramodern de 10 milioane de euro va fi folosit la Cluj pentru a trata persoanele infectate cu COVID-19

Polaris Medical, cel mai mare spital privat de recuperare din Romania realizat cu o investitie de 10 milioane de euro, a fost preluat de Consiliul Judetean Cluj pentru a trata aici pacientii infectati cu COVID-19.

Masti, manusi si dezinfectant de la Consiliul Judetean Calarasi pentru pompieri, jandarmi si politisti

Consiliul Judetean Calarasi va aloca 100. 000 de lei pentru achizitia de echipamente de protectie impotriva COVID-19 pe care le va distribui catre pompieri, jandarmi si politisti.

Bani pentru spitale. 700.000 de lei, alocati de Consiliul Judetean Ialomita pentru achizitia de echipamente

Spitalele din Fetesti, Urziceni si Tandarei au primit 700. 000 de lei de la Consiliul Judetean Ialomita, dupa o sedinta de indata in care s-a hotarat alocarea de fonduri pentru gestionarea situatiei provocate de noul coronavirus.

Nereguli grave descoperite la SUUB: Nu exista echipament pentru tratarea persoanelor cu coronavirus. Au fost medici care au intrat in contact cu pacientul testat pozitiv

Nereguli grave au fost descoperite la Spitalul Universitar Bucuresti. Nelu Tataru sustine ca nu exista echipament pentru tratarea persoanelor cu coronavirus. Secretarul de stat a declarat ca au fost medici care au intrat in contact cu pacientul testat pozitiv.

inca doua cladiri destinate persoanelor din judetul Cluj aflate in carantina

Consiliul Judetean Cluj preia organizarea unui spatiu suplimentar de carantina format din doua imobile cu o capacitate actuala de cazare de 142 de locuri.

Un spital militar de campanie pentru tratarea pacientilor infectati cu Covid-19 va fi amplasat la Constanta

Un spital militar de campanie va fi amplasat la Constanta, cel mai probabil pe terenul unde trebuia construit Spitalul Regional, aici urmand sa fie tratati pacientii infectati cu Covid-19.

in farmacii NU se mai gasesc medicamentele de baza pentru tratarea diabetului de tip 2 si hipotiroidismului

Societatea Nationala de Medicina a Familiei atrage atentia ca medicamentele esentiale pentru pacientii cu diabet tip 2 si hipotiroidism lipsesc din farmacii. Este vorba despre metformin si levotiroxina,.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )