Libnet.ro
UNICEF

07:46

Consiliul National al Elevilor: Rezultatele de la Evaluarea Nationala ar trebui sa reprezinte o ingrijorare pentru Ministerul Educatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul National al Elevilor: Rezultatele de la Evaluarea Nationala ar trebui sa reprezinte o ingrijorare pentru Ministerul Educatiei

Consiliul National al Elevilor a apreciat marti ca rezultatele inregistrate de elevi la Evaluarea Nationala ar trebui sa reprezinte o ingrijorare pentru Ministerul Educatiei, subliniind ca in perioada suspendarii cursurilor, multi copii din mediul rural au fost privati, in mod direct, de dreptul la educatie. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul National al Elevilor: Rezultatele de la Evaluarea Nationala ar trebui sa reprezinte o ingrijorare pentru Ministerul Educatiei

Consiliul National al Elevilor a apreciat marti ca rezultatele inregistrate de elevi la Evaluarea Nationala ar trebui sa reprezinte o ingrijorare pentru Ministerul Educatiei, subliniind ca in perioada suspendarii cursurilor, multi copii din mediul rural au fost privati, in mod direct, de dreptul la educatie.

Lista cu rezultatele la Evaluarea Nationala 2020 din municipiul Bucuresti si din cele 41 de judete

Rezultatele la Evaluarea Nationala au fost afisate pe portalul evaluare. edu. ro . Astfel, pe pagina online dedicata rezultatelor de la Evaluare Nationala 2020 apar coduri in dreptul carora vor fi afisate notele si mediile. Fiecare candidat de la Evaluarea Nationala a primit anterior afisarii rezultatelor codul specific.

Rezultatele la Evaluarea Nationala, Valcea. O scoala gimnaziala a dat jumatate dintre mediile de 10 din judet

In Valcea au fost inregistrate la Evaluarea Nationala din iunie 2020 nu mai putin de 17 medii de 10. Rezultatele au fost mai bune decat cele de anul trecut, per total, iar o scoala din municipiul resedinta de judet a reusit o performanta notabila.

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala 2020. Foarte multe note de 10 la Limba romana. La Matematica, cele mai multe din ultimii 3 ani

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala. in acest an au fost luate cele mai multe note de 10 la Limba Romana din ultimii 8 ani 4587). La Matematica s-au luat doar 3251 de note de 10, dar mai multe decat in ultimii trei ani.

EVALUAREA NATIONALA Pandemia a crescut procentul elevilor cu medii peste 5

Situatia speciala din ultimele luni, legata de pandemie, nu a afectat rezultatele elevilor, daca tinem cont doar de notele obtinute la Evaluarea Nationala.

Rezultate Evaluarea Nationala 2020: notele se publica azi, cu anonimizarea numelor elevilor

Rezultatele la Evaluarea Nationala 2020 vor aparea astazi online si la avizierele unitatilor de invatamant. Tot azi, se depun contestatiile de catre elevii nemultumiti. in.

Rezultate Evaluarea Nationala. 21 de elevi de nota 10 in Vrancea

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala. in acest an, la nivel national, au fost luate cele mai multe note de 10 la Limba Romana din ultimii 8 ani.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Azi se vor publica rezultatele examenelor

Primele rezultate la Evaluarea Nationala 2020 vor fi publicate azi pe evaluare. edu. ro si la avizierele scolilor. Tot azi, elevii pot depune contestatii.

Candidat la Evaluarea Nationala, despre secretizarea numelor: Elevii nu-si mai pot bate joc unii de altii

Emotii pentru absolventii de clasa a VIII-a din Suceava care au aflat luni, 22 iunie, rezultatele la Evaluarea Nationala. in judet sunt 19 medii de 10, inainte de contestatii. Rezultatele au fost publicate, in premiera, anonimizat, pentru respectarea Regulamentului privind protectia datelor personale.

Copii din comunele buzoiene Berca si Valea Ramnicului, printre elevii de zece la Evaluarea Nationala

Luni au fost afisate primele rezultate la Evaluarea Nationala. La nivelul judetului Buzau, 15 absolventi de clasa a VIII-a au obtinut media maxima. in grupul select al elevilor de zece la Capacitate, dominat de scolari din municipiile Buzau si Ramnicu Sarat, se afla si elevi ai unor scoli din mediul rural.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )