Libnet.ro
UNICEF

23:00

Consiliul pentru IMM: Impunerea unui salariu minim european va duce la inchiderea firmelor, migrarea multinationalelor

Adevărul Adevărul,
Consiliul pentru IMM: Impunerea unui salariu minim european va duce la inchiderea firmelor, migrarea multinationalelor

Consiliului National pentru IMM-uri CNIPMMR) este de parere ca impunerea unui salariu minim european va duce la cresterea inflatiei, inchiderea firmelor si migrarea multinationalelor. continuă pe Adevărul

Ce impact va avea in Romania introducerea unui salariu minim la nivelul UE

La nivelul UE se vorbeste tot mai apasat de introducerea unui salariu minim. Adica fiecare tara membra a spatiului comunitar, inclusiv Romania, sa respecte un prag minim in acest.

Cum va fi afectata Romania de introducerea salariului minim european

La nivelul Uniunii Europene a fost deschisa, de catre Partidul Socialist European, o discutie privind introducerea unui salariu minim pentru toate statele membre, iar varianta propusa cuprinde un salariu care sa re.

Salariul minim european, o masura cu doua taisuri

Propunerea institutiilor europene de introducere a notiunii de salariu minim la nivel european, venit care sa reprezinte 60% din valoarea salariului mediu este privita cu reticenta de reprezentantii Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Patronii romani, incoltiti de noi cresteri ale salariului minim

O propunere de lege care prevede cresterea salariului minim pentru angajatii cu facultate a ajuns spre finalul procedurii de adoptare, iar la nivelul Uniunii Europene se discuta stabilirea unui salariu minim european, care are ar ridica nivelul in Romania si in alte tari sarace din UE. Patronii romani de firme mici si mijlocii reuniti in Consiliul IMM s-au plans luni de intentiile de crestere a salariului minim, care le-ar creste cheltuielile.

O lege aflata in dezbatere ar putea introduce 11 tipuri de salariu minim. Ce spune mediul de afaceri

Florin Jianu, presedintele CNIPMMR, sustine ca Proiectul de Lege pentru stabilirea indicatorilor minimali de ierarhizare privind salarizarea personalului din economia nationala, aflat in dezbatere la Camera Deputatilor, ar duce la aparitia a 11 salarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )