Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul de Securitate al ONU cere incetarea focului in Fasia Gaza: Pledam pentru un acord de pace

Adevărul Adevărul,
Consiliul de Securitate al ONU cere incetarea focului in Fasia Gaza: Pledam pentru un acord de pace

Toti cei 15 membri ai Consiliului de Securitate din Organizatia Natiunilor Unite au adoptat, sambata, o declaratie privind incetarea focului si restabilirea calmului intre isralieni si palestinieni. Este prima reactie de acest fel a Consiliului, de la debutul ofensivei israeliene. continuă pe Adevărul

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema situatiei din Fasia Gaza

Consiliul de Securitate ONU va tine joi o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat miercuri presedintia rwandeza a Consiliului.

Ban Ki-moon a facut apel la incetarea focului in Fasia Gaza

Secretarul general ONU Ban Ki-moon a facut apel, joi, in deschiderea unei reuniuni de urgenta a Consiliului de Securitate, la incetarea focului in Fasia Gaza intre Israel si miscarea islamista Hamas.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema situatiei din Fasia Gaza

Consiliul de Securitate ONU va tine joi o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat miercuri presedintia rwandeza a Consiliului.

Consiliul de Securitate al ONU cere Israelului si miscarii Hamas incetarea focului si protejarea civililor

Consiliul de Securitate al ONU a cerut, sambata, Israelului si miscarii islamiste palestiniene Hamas sa inceteze focul si sa respecte legile umanitare internationale, in special privind protectia.

Situatia din Fasia Gaza, o problema dezbatuta de catre Consiliul de Securitate ONU

Consiliul de Securitate ONU va tine o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat presedintia rwandeza a Consiliului, relateaza AFP.

Consiliului de Securitate ONU se reuneste de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza

Consiliul de Securitate ONU va tine astazi o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat ieri presedintia rwandeza a Consiliului.

Fasia Gaza: Netanyahu respinge un armistitiu cu Hamas

La o reuniune a Comisiei parlamentare pentru Afaceri Externe si Aparare premierul israelian a declarat ca in acest momenz nu discutam cu nimeni in legatura cu incetarea focului, nu se afla pe ordinea de azi.

VIDEO Criza din Fasia Gaza. Conflictul israeliano-palestinian se agraveaza. Premierul israelian: Armata este pregatita pentru orice.Consiliului de Securitate al ONU se intruneste de urgenta.

Operatiunea aeriana israeliana lansata de trei zile impotriva Hamas ca riposta la un atac sustinut cu rachete din Gaza impotriva Israelului a ucis cel putin 64 de persoane, inclusiv copii si femei, arata ultimul bilant de joi dimineata. 14 oameni au murit numai in noaptea de miercuri spre joi, in timpul unor noi raiduri, cu cateva ore de la o intalnire de urgenta a Consiliului de Securitate pe aceasta tema. Israelul a avertizat ca este pregatit sa invadeze temporar Fasia Gaza in cadrul unei ofensive majore la sol.

Fasia Gaza: Peste 100 de morti in urma raidurilor israeliene/ Netanyahu: Nicio presiune internationala nu ne va impiedica sa-i lovim pe teroristi

Ofensiva israeliana in Fasia Gaza s-a soldat cu moartea a peste 100 de palestinieni in patru zile, iar tirurile de rachete lansate inspre Israel au continuat vineri, in pofida unei oferte de mediere venite din partea Washingtonului. Premierul Benjamin Netanyahu a declarat ca Israelul va rezista oricarei ingerinte internationale pentru o incetare a focului, scrie AFP.

Iranul denunta pasivitatea SUA in fata bombardamentelor israeliene din Fasia Gaza: Facem apel la incetarea imediata a acestor acte de violenta

Ministrul afacerilor externe iranian Mohammad Javad Zarif a facut apel la incheierea imediata a bombardamentelor israeliene din Fasia Gaza, criticand in mod deschis Statele Unite ale Americii pentru lipsa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )