Libnet.ro
UNICEF

17:45

Consiliul Superior al Magistraturii, vot impotriva desfiintarii controversatei Sectii speciale Un nou scandal in plen

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Superior al Magistraturii, vot impotriva desfiintarii controversatei Sectii speciale Un nou scandal in plen

Consiliul Superior al Magistraturii a votat in plenul de joi pentru mentinerea controversatei sectii de anchetare a magistratilor. Astfel, CSM a avizat negativ proiectul de lege depus de USR la Camera Deputatilor privind desfiintarea Sectiei speciale. Au existat 10 voturi impotriva desfiintarii Sectiei, 8 pentru, iar un vot a fost nul, au declarat surse din CSM pentru HotNews. ro. Deputat USR, dupa ce CSM a avizat negativ proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei speciale: Un moment foarte trist pentru justitia noastra. continuă pe Hotnews

Consiliul Superior al Magistraturii, vot impotriva desfiintarii Sectiei Speciale

Proiectul de lege depus de USR pentru desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) a fost avizat negativ joi in plenul Consiliului Superior al Magistraturii. Potrivit G4media, procurorul general, Gabriela Scutea, a dat vot nul.

CSM a votat impotriva desfiintarii Sectiei Speciale

ACTUALIZARE - Plenul CSM a avizat negativ initiativa legislativa a USR de desfiintare a Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor, decizia fiind luata cu 10 voturi impotriva, 8 voturi pentru si un vot nul al procuroarei generale, Gabriela Scutea). --- *ACTUALIZARE -Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a confirmat la iesirea din CSM ca votul a fost negativ. Predoiu a spus ca el a votat pentru desfiintarea SIIJ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )