Libnet.ro
UNICEF

21:30

Consortiul ExxonMobil si OMV Petrom a cumparat o parte din blocul Midia din Marea Neagra de la Sterling Resources

Hotnews Hotnews,
Consortiul ExxonMobil si OMV Petrom a cumparat o parte din blocul Midia din Marea Neagra de la Sterling Resources

Sterling Resources a vandut catre consortiul format din ExxonMobil Exploration and Production Romania si OMV Petrom o parte a Blocului Midia din Marea Neagra, potrivit unui comunicat al companiei remis pietei bursiere si citat de stockhouse. com. Sterling Resources si-a vandut participatia de 65% din compania care detine licenta pentru exploatarea zacamintelor de hidrocarburi din blocul Midia, iar Petro Ventures Europe BV a vandut, la randul sau, participatia de 20%. Asa cum arata harta atasata, blocul Midia se invecineaza cu blocul Neptun, unde acelasi consortiu ExxonMobil - OMV Petrom a anuntat descoperiri importante de gaze naturale. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Exclusiv De ce nu poate Romgaz sa fie producator de energie electrica la fel ca OMV Petrom

In Romania sunt doi mari producatori de gaze care pot produce si energie electrica: Petrom si Romgaz. Deocamdata, doar Petrom beneficiaza de facilitatile unui act normativ unei hotarari de guvern care permite producatorilor sa utilizeze gazele proprii pentru generarea electricitatii. OMV Petrom tocmai a inaugurat noua centrala electrica de 860 MW la Brazi, insa Romgaz, celalalt potential producator, mai are de parcurs cativa pasi birocratici. Procesul de preluare a fost finalizat, iar Iernut va participa pe piata reglementata a energiei cand va fi cazul, spun reprezentantii Ministerului Economiei. In realitate, procesul este in curs de finalizare in conditiile in care mai este nevoie de un aviz din partea Consiliului Concurentei. Iar pentru obtinerea acestui aviz este necesara si o notificare.

OMV Petrom a inaugurat cenrala de la Brazi

OMV Petrom a organizat astazi ceremonia de inaugurare a centralei electrice de la Brazi, cel mai mare proiect privat greenfield de generare de electricitate din Romania din ultimii douazeci de ani, informeaza compania printr-un comunicat de presa.

Curtea de Apel Bucuresti il obliga pe primarul sectorului 4 sa aprobe construirea unui cartier rezidential pe un spatiu verde de 20.000 mp, parte din Parcul Tineretului

Curtea de Apel Bucuresti il obliga pe primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, sa semneze o autorizatie de construire pentru un cartier rezidential cu cladiri de 2 etaje si mansarda pe un spatiu verde de circa 20. 000 mp str. Pridvorului nr. Acest teren a facut parte pana in 2007 din Parcul Tineretului, dupa care a fost retrocedat. Sentinta este definitiva si irevocabila. Proprietarul terenului este Marioara Micsunescu. Potrivit Primariei sector 4, pe teren sunt circa 500 de copaci care ar urma sa fie taiati.

Nu stiu cum poate sa stea pe scaun. O parte din corpul ei pare umflata cu pompa, iar acum e disproportionata

A fost complexata de felul in care arata, si dupa ce a consultat parerea medicilor, s-a decis sa faca pasul cel mare. Corpul ei avea sa nu mai arate niciodata la fel. O tanara din SUA si-a pus implanturi cu.

Ponta: UNPR va avea 18 candidati. Dupa alegeri, ei parlamentarii vor face parte din PSD

Candidatii Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei vor intra in cursa electorala pe 18 locuri eligibile, in alianta cu PSD, urmand ca, dupa alegerile parlamentare, acestia sa activeze din grupul PSD, a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )