Libnet.ro
UNICEF

22:15

CONSTANTA: Un barbat a fost gasit carbonizat in urma unui incendiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONSTANTA: Un barbat a fost gasit carbonizat in urma unui incendiu

Un barbat a fost gasit carbonizat in urma unui incendiu izbucnit, noaptea trecuta, la o locuinta de pe o strada din municipiul Constanta, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CONSTANTA: Un barbat a fos gasit carbonizat in urma unui incendiu

Un barbat a fost gasit carbonizat in urma unui incendiu izbucnit, noaptea trecuta, la o locuinta de pe o strada din municipiul Constanta, scrie Agerpres.

Doi batrani din Vrancea, sot si sotie, gasiti morti in casa in urma unui incendiu

Focul din camera unde s-a intamplat tragedia a fost stins de catre Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Biliesti.

ARGES: Trei persoane, ranite dupa ce o autospeciala de politie a luat foc in urma unui accident

O autospeciala de politie a luat foc in urma unui accident produs, in noaptea de miercuri spre joi, in municipiul Campulung Muscel, cei trei ocupanti fiind raniti usor, scrie Agerpres.

EXCLUSIV La 4 ani dupa ce fiul ei a fost gasit mort, Elena Carstea inca traieste o drama. Ce s-a intamplat dupa decesul acestuia

Elena Carstea si sotul ei nu cunosc nici acum motivul pentru care fiul lor s-a stins din viata. Nici pana astazi nu au aflat adevarata cauza, iar cei doi traiesc o adevarata drama de-atunci. A avut nevoie de psiholog dupa moartea fiului sau in 2016, Elena Carstea anunta pe conturile sale de socializare faptul ca .

Digi24: Unde a fost gasit ascuns un roman care a aruncat in aer bancomate in Europa si a furat 700.000 de euro

Un barbat de 42 ani, din judetul Galati, urmarit international pentru ca impreuna cu membrii bandei sale a aruncat in aer mai multe bancomate in Belgia, a fost prins de politisti din Bihor, intr-un lan de porumb.

O angajata a Ambasadei Statelor Unite din Ucraina a murit in urma unui atac

Politia din Ucraina ancheteaza moartea unei femei care a murit dupa ce a fost victima unui atac si c.

O copila din Constanta a fost transportata de urgenta la spital, dupa ce a fost atacata si muscata de un caine pe strada

O minora din judetul Constanta a fost transportatala Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta,dupa ce, miercuri seara, in timp ce se deplasa pe o strada din localitatea Valu lui Traian, a.

Ultima ora! Spitalul Marius Nasta a fost vandalizat de rudele unui pacient mort de COVID-19. Ce traume au suferit pacientii si medicii

In cursul serii de joi, Institutul Marius Nasta a fost atacat de un grup numeros de persoane, rude ale unui pacient decedat de COVID-19. Cei 20 de atacatori au patruns violent in spital, ajungand sa ameninte medicii si pacientii internati in saloane. Agresorii au incercat sa intre pe ferestre Momente ingrozitoare au avut loc joi .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )