Libnet.ro
UNICEF

22:30

Constanta: Cinci localitati sunt izolate vineri dimineata din cauza nametilor.

România Liberă România Liberă,
Constanta: Cinci localitati sunt izolate vineri dimineata din cauza nametilor.

Cinci localitati din judetul Constanta erau inca izolate vineri dimineata din cauza nametilor, iar echipele de interventie lucreaza pentru deszapezirea drumurilor care fac legatura cu aceste sate si comune, in prezent, toate localitatile constantene fiind alimentate cu electricitate si apa potabila, informeaza Mediafax. Astfel, potrivit Comandamentului pentru Situatii de Urgenta al judetului Constanta, vineri dimineata, erau izolate comunele Cogealac si Ghindaresti si satele Dunarea, Tudor . continuă pe România Liberă

UPDATE. Prefectul de Buzau nu stie cate localitati sunt izolate. ...

UPDATE: Prefectul de Buzau, Gabriel Balta, nu stie care sunt localitatile izolate din judet. Astfel, intrebat de jurnalisti daca stie cate localitati mai sunt izolate la acest moment in judetul Buzau, prefectul a spus ca mai sunt cinci comune izolate, iar intrebat care sunt acestea, el nu a putut preciza, conform Mediafax. Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc. Nu am lista acum. Sunt Bradeanu, Valcelele, nu le stiu pe toate in amanunt, se lucreaza acolo, a spus prefectul de .

Ialomita: Drumurile, in continuare inchise; peste 60 de localitati sunt izolate.

Toate drumurile nationale si judetene din Ialomita, inchise miercuri dupa-amiaza, raman in continuare blocate, joi dimineata, iar peste 60 de localitati din judet sunt in continuare izolate, transmite Mediafax. Conform datelor furnizate de reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita, un numar 62 de localitati din acest judet sunt in continuare izolate, joi dimineata, iar toate drumurile din judet sunt inchise din cauza viscolului puternic. Toate ambulantele care au .

LIVE TEXT Un tronson din A2 si 14 drumuri sunt inchise vineri dimineata. Zeci de localitati, inca izolate. Scolile din Capitala si din 14 judete raman inchise

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca la vinri dimineata la ora 5. 00 nu se poate circula pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, tronsonul Lehliu - Fetesti si pe 15 sectoare de drumuri nationale din judetele Buzau, Tulcea, Constanta, Calarasi, Braila si Ialomita. Ora 9:51 Situatia traficului la ora 9:00: Circulatia rutiera este inchisa temporar pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe tronsonul Lehliu - Fetesti si pe 14 sectoare de drumuri nationale.

LIVE TEXT Un tronson din A2 si 15 drumuri sunt inchise vineri dimineata. Zeci de localitati, inca izolate. Scolile din Capitala si din 14 judete raman inchise

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca la vinri dimineata la ora 5. 00 nu se poate circula pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta, tronsonul Lehliu - Fetesti si pe 15 sectoare de drumuri nationale din judetele Buzau, Tulcea, Constanta, Calarasi, Braila si Ialomita.

Cinci sate sunt izolate in Vrancea, in timp ce prefectul judetului se amuza (VIDEO)

Situatie disperata in judetul Vrancea. Cinci sate si sute de localnici sunt izolati complet de lume. in plus, utilajele de deszapezire care plecasera spre satul Bogza fac cale-ntoarsa. Ninge si vantul bate cu.

LIVE TEXT Iarna grea. A2, A3, A4 si peste 30 de drumuri nationale, inchise joi dimineata. Mai mult de 200 de trenuri, anulate. Sute de localitati sunt izolate. De la noapte vine gerul

Ninsoarea abundenta si viscolul au determinat inchiderea circulatiei pe A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si tronsonul A4 Ovidiu-Agigea. Nu se poate circula nici pe 34 de drumuri nationale pe care le gasiti pe pagina de internet a Infotrafic. Mai multe judete din susul si sud-estul tarii se mai afla joi dimineata, pana la ora 10. 00, sub avertizari de cod portocaliu si galben. UPDATE ORA 08:20 Peste jumatate din localitatile din Buzau sunt izolate, adica 40 de comune cu 102 sate. Si in Calarasi sunt izolate 44 de localitati.

Buzau: 31 de sate din 13 comune sunt izolate de nameti, iar doua drumuri nationale sunt inchise

31 de sate din 13 comune din judetul Buzau erau inca izolate, vineri dimineata, din cauza zapezii care a blocat soselele de acces catre aceste localitati, iar doua drumuri nationale erau inca.

Cinci localitati din Teleorman sunt izolate. Primarii au cerut ajutor autoritatilor judetene

Cinci localitati din Teleorman au ramas izolate din cauza viscolului si ninsorii. Primarii de aici au cerut ajutor autoritatilor pentru a deszapezi drumurile . La nivelul judetului opt tronsoane de drumuri sunt blocate.

VIDEO Un tronson din A2 si 12 drumuri nationale sunt inchise vineri. Zeci de localitati, inca izolate. Scolile din Capitala si din 14 judete raman inchise

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca la vineri nu se poate circula pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, tronsonul Lehliu - Fetesti si pe 12 sectoare de drumuri nationale din judetele Buzau, Tulcea, Constanta, Calarasi, Braila si Ialomita. In decursul zilei de vineri autoritatile au decis deschiderea unora dintre drumurile inchise zilele trecute insa reteaua rutiera in zonele amintite ramane in mare parte blocata. Ora 19:24 Situatia traficului la ora 18:45 Infotrafic). Circulatia rutiera este inchisa temporar pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe tronsonul Lehliu - Fetesti si pe 12 sectoare de drumuri nationale. Restrictiile de tonaj se pastreaza pe 6 drumuri nationale. Ora 10:03 CFR Calatori: 72 de trenuri de calatori sunt anulate. Restrictii de trafic pe opt linii.

LIVE TEXT Ninsori si viscol: A2, A3, A4 si 26 de drumuri nationale, inchise joi dimineata. Mai mult de 200 de trenuri, anulate. Sute de localitati sunt izolate. De la noapte vine gerul

Ninsoarea abundenta si viscolul au determinat inchiderea circulatiei pe A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si tronsonul A4 Ovidiu-Agigea. Nu se poate circula nici pe 26 de drumuri nationale. Mai multe judete din susul si sud-estul tarii se afla joi dimineata, pana la ora 10. 00, sub avertizari de cod portocaliu si galben. Vezi in articol situatia traficului la ora 11. 00 CFR Calatori: O linie ferata inchisa, 234 de trenuri anulate si restrictii de trafic pe 15 liniiPentru a afla situatia actualizata a drumurilor afectate de conditiile meteo puteti consulta pagina speciala a CNADNR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )