Libnet.ro
UNICEF

06:45

Constanta: O fata de 19 ani a fost lovita mortal pe o trecere de pietoni. Soferul a fugit de la locul faptei

B1 B1,
Constanta: O fata de 19 ani a fost lovita mortal pe o trecere de pietoni. Soferul a fugit de la locul faptei

Scene incredibile pe unul dintre marile bulevarde ale Constantei. O fata de 19 ani a murit dupa ce a fost lovita in plin de un sofer, chiar pe trecerea de pietoni. Conducatorului auto nu i-a pasat deloc de. continuă pe B1

Constanta: O tanara de 19 ani a fost lovita mortal pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit de la locul accidentului

O tanara de 19 ani a murit, vineri seara, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din muncipiul Constanta, iar initial soferul vinovat a fugit de la locul accidentului, el predandu-se insa la Politie dupa aproximativ trei ore, anunta Mediafax. Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, accidentul a avut loc vineri, in jurul orei 23. 00, pe strada Dezrobirii din municipiul Constanta.

Constanta: O fata de 19 ani a fost lovita mortal pe o trecere de pietoni. Soferul a fugit de la locul faptei (VIDEO)

Scene incredibile pe unul dintre marile bulevarde ale Constantei. O fata de 19 ani a murit dupa ce a fost lovita in plin de un sofer, chiar pe trecerea de pietoni. Conducatorului auto nu i-a pasat deloc de.

Grav accident in Bucuresti: O femeie a murit dupa ce a traversat prin loc nepermis si a fost lovita de o masina

Accident mortal in Capitala. Grabindu-se sa prinda autobuzul, o femeie de 49 de ani a traversat in fuga printr-un loc nepermis si a fost lovita in plin de o masina. Soferul, un tanar de 25 de ani nici.

O tanara a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni.

O tanara de 19 de ani din Constanta a murit lovita de o masina chiar pe trecerea de pietoni. Soferul a franat abia dupa impact si in loc sa sune la ambulanta, a fugit de la locul accidentului, scrie antena3. ro. Este cautat de politisti si la aceasta ora si nu ar trebui sa intarzie capturarea intrucat exista imagini filmate pe camerele de supraveghere din zona accidentului. Timp de 60 de minute medicii au incercat toate manevrele de resuscitare pentru a o readuce pe tanara la viata. Totul .

ANI: Fost inspector scolar, in conflict de interese de natura penala.

Un fost inspector scolar din Vrancea a fost gasit in conflict de interese de natura penala de Agentia Nationala de Integritate ANI) si este cercetat pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie. In perioada detinerii functiei de inspector general adjunct, a semnat din partea Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea, un acord de parteneriat avand ca obiect implementarea Proiectului finantat din fonduri nerambursabile Dezvoltarea oportunitatilor de formare continua pentru cadrele didactice, .

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )