Libnet.ro
UNICEF

16:00

Constanteanul care si-a ucis fiica de 14 ani injectandu-i o substanta misterioasa, condamnat la ani grei de inchisoare

Antena3 Antena3,
Constanteanul care si-a ucis fiica de 14 ani injectandu-i o substanta misterioasa, condamnat la ani grei de inchisoare

Barbatul din comuna constanteana Sacele, care si-a ucis fiica injectand-o cu o substanta necunoscuta, a fost condamnat definitiv la 16 ani de inchisoare, de catre magistratii Curtii de Apel. continuă pe Antena3

A disparut Maria Denisa, o fata de 14 ani din Neamt. Mama fetei sustine ca minora s-ar afla in Cluj. Daca o vedeti, apelati 112!

O minora de 14 ani, din localitatea Urecheni, care a plecat de acasa de 11 zile, este cautata de politisti, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Neamt. Purtatorul de cuvant al IPJ Neamt,.

Colegele Luizei povestesc despre umilintele la care le-au supus anchetatorii: imi ziceau ca sunt de etnie roma, de ce nu m-am maritat la 14 ani

Colegele Luizei Melencu, fata din Diosti, judetul Dolj, despre care Gheorghe Dinca a marturisit ca ar fi ucis-o, au fost audiate, miercuri, 16 octombrie 2019, la IPJ Dolj. Fetele au dezvaluit, revoltate, la ce intrebari au fost obligate sa raspunda.

Cosmarul mamei care-si vede fiica stingandu-se de foame. Fata sufera de o boala rara si are nevoie de ajutor

O tanara de 27 de ani sufera de o boala extrem de rara care o impiedica sa se hraneasca normal. De un an, bolnava este tinuta in viata de suplimentele alimentare lichide. Simptomele pot fi doar ameliorate, iar statul deconteaza o parte infima din tratamentul de 1. 000 de euroluna.

Procesul in care Darius Valcov primise opt ani de inchisoare se reia de la zero

Procesul in care fostul consilier al Vioricai Dancila, Darius Valcov, era judecat pentru trafic de influentasi spalare de bani se va relua de la zero. in prima instanta, Valcov fusese condamnat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )