Libnet.ro
UNICEF

08:15

Constantin Badescu si ceilalti patru barbati acuzati de evaziune fiscala, dati in urmarire generala

B1 B1,
Constantin Badescu si ceilalti patru barbati acuzati de evaziune fiscala, dati in urmarire generala

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu si ceilalti patru barbati arestati preventiv in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro au fost dati in urmarire generala si. continuă pe B1

Omul de afaceri Constantin Badescu, arestat in dosarul de evaziune de 12 milioane de euro

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, azinoapte, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, relateaza sursele de presa.

Omul afaceri Constantin Badescu nu este de gasit pentru a fi arestat. El si ceilalti patru arestati in dosarul de evaziune de 12 milioane de euro au fost dati in urmarire generala

Omul de afaceri mehedintean Constantin Badescu, retinut vineri de politisti pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, nu poate fi arestat, el disparand de la domiciliu. UPDATE: Constantin Badescu si ceilalti patru barbati arestati preventiv in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro au fost dati in urmarire generala si in consemn la frontiera.

UPDATE Omul de afaceri Constantin Badescu s-a predat Politiei. Ceilalti patru arestati in dosarul de evaziune de 12 milioane de euro sunt in continuare dati in urmarire generala

30) Omul de afaceri mehedintean Constantin Badescu, dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera, s-a predat Politiei sambata seara, ceilalti patru barbati cu mandate de arestare in dosarul de evaziune fiscala cu 12 milioane de euro prejudiciu fiind in continuare dati in urmarire si in consemn la frontiera, informeaza Mediafax.

Omul de afaceri Constantin Badescu si alti patru barbati au primit mandate de arestare preventiva in dosarul de evaziune de 12 mililoane de euro

Omului de afaceri Constantin Badescu i s-a emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti. Alaturi de el au mai primit mandate si alte patru.

Omul de afaceri Constantin Badescu si alti patru barbati, arestati in dosarul de evaziune de 12 mililoane de euro

Omul de afaceri Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti. Alaturi de el au fost arestate alte patru persoane, in dosarul de.

Omul de afaceri Constantin Badescu, retinut in dosarul de evaziune fiscala de 12 milioane euro

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost retinut de procurotii DIICOT, in noaptea de joi spre vineri, impreuna cu alte sase persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12.

Omul de afaceri Constantin Badescu si alte 6 persoane, RETINUTI in dosarul de evaziune de ...

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost retinut de procurorii DIICOT, joi noapte, alaturi de alte sase persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, informeaza Mediafax. Potrivit anchetatorilor, in urma perchezitiilor de joi dimineata, cand 15 persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Mehedinti, sapte personae au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore, intre acestea fiind si omul de afaceri Constantin Badescu, audierile .

Omul de afaceri Constantin Badescu si alte 6 persoane, retinuti in dosarul de evaziune de 12 milioane de euro

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost retinut de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), azinoapte, alaturi de alte sase persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, relateaza sursele de presa.

Omul afaceri Constantin Badescu nu este de gasit pentru a fi arestat

Omul de afaceri mehedintean Constantin Badescu, retinut, vineri, de politisti pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani nu poate fi arestat, el disparand de la domiciliu, relateaza sursele de presa.

Omul afaceri Constantin Badescu nu este de gasit pentru a fi arestat

Omul de afaceri mehedintean Constantin Badescu, retinut, vineri, de politisti pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani nu poate fi arestat, el disparand de la domiciliu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )