Libnet.ro
UNICEF

11:30

Constantin Scarlat, patronul firmei CNCD, retinut de procurorii DNA, in dosarul lui Pendiuc

B1 B1,
Constantin Scarlat, patronul firmei CNCD, retinut de procurorii DNA, in dosarul lui Pendiuc

Omul de afaceri Constantin Scarlat, patronul firmei CNCD din Pitesti, a fost retinut, joi seara, de procurorii DNA, in dosarul de coruptie al primarului Pitestiului, Tudor Pendiuc. Tot joi seara, au fost. continuă pe B1

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost retinut de DNA

UPDATE - Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA. El este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de .

Descinderi cu mascati. Trei primarii si cinci societati comerciale au fost rascolite de procurorii DNA in cautare de probe in cazul caracatitei de la APIA

Continua desciderile cu mascati in dosarul caracatitei de la APIA Botosani. Dupa ce luna trecuta mai multi functionari ai institutiei dar si primari din Botosani, banuiti de jonglerii necurate cu subventiile in agricultura au fost ridicati, astazi procurorii DNA au rascolit sediile mai multor primarii si firme in cautarea de probe.

Danut Capatana, managerul Spitalului Judetean Constanta, trimis in judecata de procurorii DNA

Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, dr. Danut Capatana, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, impreuna cu o serie de colaboratori.

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc, retinut de DNA in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de .

Omul de afaceri Florin Maran, retinut de DNA intr-un dosar de evaziune fiscala

Omul de afaceri timisorean Florin Maran si alte cinci persoane au fost retinuti, in noaptea de marti spre miercuri, de procurorii DNA, pentru evaziune fiscala, spalare de bani si aderare la grup infractional, in urma perchezitiilor din Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )