Libnet.ro
UNICEF

18:30

Consultari la Cotroceni. PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe Citu. Iohannis a felicitat Coalitia pentru viteza - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Consultari la Cotroceni. PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe Citu. Iohannis a felicitat Coalitia pentru viteza - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la Cotroceni, intr-o a doua runda de consultari, cu partidele parlamentare pentru desemnarea premierului. PSD nu participa. PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna pentru a-l propune pe Florin Citu. continuă pe Hotnews

Mediastandard.ro: Ce a scris presa despre posibila componenta a Cabinetului Citu, sustinut de PNL-USRPLUS-UDMR

Dupa lungi discutii si schimbari de situatie, coalitia formata din PNL, USRPLUS si UDMR pare ca a ajuns la un consens in ceea ce priveste numele premierului. Florin Citu a primit votul de incredere al celor trei partide pentru a ocupa functia de prim-ministru, o pozitie cu care nu este total nefamiliar - totusi, liberalul nu a ajuns niciodata sa fie investit in functie, intrucat s-a retras cu o ora inainte de a fi votat de Parlament.

Consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe Florin Citu. Klaus Iohannis i-a felicitat pentru viteza (VIDEO)

Marti dupa-amiaza a inceput, la Palatul Cotroceni, cea de-a doua runda de consultari cu partidele parlamentare pentru desemnarea noului premier. Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari. PSD, PNL, USR-PLUS, AUR, UDMR si minoritatile nationale vin marti la Cotroceni

Presedintele Romaniei a convocat formatiunile parlamentarela consultari, marti, la Palatul Cotroceni, in vederea desemnarii unui candidat la functia de prim-ministru. La discutiile cu seful statului vor.

PNL, USR-PLUS si UDMR merg impreuna la consultarile de la Cotroceni - surse

Reprezentantii PNL, USR-PLUS si UDMR vor merge impreuna la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, au precizat pentru Mediafax surse politice. Propunerea aliantei de centru-dreapta este un guvern cu 18 ministere condus de Florin Citu. Este de asteptat ca la finalul consultarilor de marti seful statului sa anunte nominalizarea sa pentru functia de premier.

UPDATE Negocierile PSD-PNL-USR-UDMR pentru functiile din Parlament s-au incheiat

Liderii celor patru formatiuni politice din Parlament Marcel Ciolacu, Ludovic Orban, Dan Barna si Kelemen Hunor nu au reusit sa ajunga la un consens privind impartirea functiilor de conducere din Parlament. PSD a cerut locuri in conducerea Parlamentului si sefia unor comisii importante, ca de exemplu Educatia, Munca, Sanatatea si Economia. UPDATE ora 18. 20 Ulterior discutiile au fost reluate iar PSD a primit sefia comisiilor cerute. Potrivit surselor parlamentare citate de HotNews. ro PSD i-a avertizat pe reprezentantii PNL,USR si UDMR ca vor bloca votul la alegerea lui Ludovic Orban in functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )