Libnet.ro
UNICEF

08:30

Consumul masinii e mai mare daca muzica este mai tare

Playtech Playtech,
Consumul masinii e mai mare daca muzica este mai tare

Consumul masinii este un criteriu important in alegerea unui automobil. Toata lumea stie insa ca un condus sportiv face ca consumul sa fie mai mare. Totusi, cine ar fi crezut ca exista o legatura intre volumul muzicii din habitaclu si litri de carburant consumat? Conform cercetarilor, se pare ca atunci cand volumul muzicii din habitaclu []. continuă pe Playtech

EUGEN TEODOVICI a facut anuntul despre REMANIERE: Nu mi-e frica, merg cu o viteza mai mare decat as vrea

Ministrul Finantelor, Eugen Teorovici, a declarat ca nu se teme ca va fi remaniat. Nu mi-e frica de remaniere, merg cu o viteza mai mare decat as vrea, a spus Teodorovici, intrebat daca se teme de.

Bursa de Valori Bucuresti creste in primul trimestru cu 12%, cel mai mare avans din randul burselor din UE

Cresterea inregistrata de bursa de la Bucuresti este cea mai mare din randul indicilor principali ai burselor din Uniunea Europeana, potrivit datelor Reuters, in conditiile in care doar 9 piete europene au avut indicii principali pe plus dupa primele trei luni ale anului.

Studentii de la cea mai mare universitate din tara intra in greva japoneza: Atitudinea ministrului Educatiei fata de universitatile de top inspira neincredere

Studentii de la cea mai mare universitate din tara, UBB, au anuntat ca intra de maine, 18 aprilie, intra in greva japoneza. Ei isi justifica gestul prin atitudinea pe care a afisat-o ministrul Educatiei fata de universitatile de top in cadrul ultimei conferinte de presa.

Reduceri azi eMAG. Ce produse sa urmaresti pe lista celui mai mare magazin

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, anunta reduceri azi pe care nu ar trebui sa le ratezi. Iata cateva produse pe care trebuie sa le urmaresti in oferta.

Directorul general al WPP a demisionat dupa 33 de ani de conducere a celui mai mare grup de publicitate din lume

Directorul general al WPP, Martin Sorrell, a demisionat dupa 33 de ani de conducere a celui mai mare grup de publicitate din lume, in urma acuzatiilor de comportament personal nepotrivit si folosire improprie a fondurilor companiei, transmite Bloomberg.

Smiley, despre cel mai mare esec din viata sa: Am urcat pe scena si...

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Smiley recunoaste ca un esec a stat poate la baza alegerii carierei. Esecul a fost ca eu m-am suit pe scena la gradinita, aveam o piesa.

Cea mai mare actiune de reimpadurire are loc pe muntele dacilor. Romanii sunt chemati sa planteze 15.000 de puieti

Peste 85. 000 de puieti vor fi plantati in aceasta primavara in muntii Orastiei. 000 dintre ei vor ajunge in Muntii Godeanu, ale carui paduri au fost afectate in ultimul deceniu de mai multe catastrofe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )