Libnet.ro
UNICEF

19:00

Contabila unei scoli din Arad, prinsa in flagrant de politisti in timp ce lua mita

Antena3 Antena3,
Contabila unei scoli din Arad, prinsa in flagrant de politisti in timp ce lua mita

Contabila unei scoli din municipiul Arad a fost surprinsa marti de politisti in timp ce primea mita de la administratorul unei societati. continuă pe Antena3

Cati bani vrea Tiriac de la Simona Halep in schimbul unei masini din colectia lui impresionanta. Raspunsul surprinzator al omului de afaceri

Ion Tiriac a surprins recent cu raspunul unei intrebari primite de catre o jurnalista. Cat i-ar cere in schimbul unei masini din colectia sa? Raspunsul omului de afaceri a fost unul neasteptat. Cat ii cere Tiriac Simonei Halep pentru o masina din colectia lui? Ion Tiriac a avut o reactie neasteptata la adresa Simonei Halep.

Cum arata formularul simplificat pentru directionarea unei sume din impozitul pe venit. Cine completeaza si cum

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a finalizat formularul simplificat pentru directionarea unei sume din impozitul pe venit catre entitatile non-profit sau unitatile de cult. Despre faptul ca se lucreaza la noul formular, HotNews. ro a scris saptamana trecuta. Acesta fost pus in dezbatere publica.

Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu

Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut dupa ce s-a urcat, in urma cu doua zile, intr-un taxi. Cautarile politistilor continua. Cine este baiatul? Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu? Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut in urma cu doua zile. Baiatul, in varsta .

Soferul unei ambulante din Vaslui, filmat in timp ce lovea cu brutalitate un copil (VIDEO)

Imagini incredibile surprinse in localitatea vasluiana Husi. Soferul unei ambulante a fost filmat, in timp ce lovea cu brutalitate un copil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )