Libnet.ro
UNICEF

15:00

Containere instalate in curtea Spitalului de Infectioase pentru personalul medical

Adevărul Adevărul,
Containere instalate in curtea Spitalului de Infectioase pentru personalul medical

Patru containere au fost instalate in curtea Spitalului Clinic de Boli Infectioase din Constanta, unde personalul medical se poate odihni. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

Personalul medical, revoltat. Ce a patit o asistenta: De 3 saptamani nu mi-am strans copilul in brate!

Atat in Romania, cat si in celelalte tari europene, pandemia de COVID-19 a facut victime, nu numai in randul pacientilor infectati, ci si in randul medicilor, si nu vorbim aici de infectarea cu coronavirus, ci dramele personale ale cadrelor medicale aflate in prima linie a luptei impotriva pandemiei. Personalul medical, revoltat Cu toate ca autoritatile .

O sectie intreaga de la Spitalul Spiridon din Iasi, blocata. Personalul medical si pacientii sunt suspecti de coronavirus

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a anuntat ca un pacient a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta a fost transferat la Clinica de Gastroenterologie de la Spitalul Judetean Suceava.

Raed Arafat: Medicul sau unitatea medicala decid unde pot sa limiteze activitatea pentru a nu expune pacientii si personalul medical (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a explicat marti seara ca medicii vor decide in perioada urmatoare in ce masura vor limita activitatea din unitatile medicale. Asta in co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )