Libnet.ro
UNICEF

00:07

Contestatia lui Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum, judecata astazi la ICCJ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contestatia lui Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum, judecata astazi la ICCJ

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit unei surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Contestatia lui Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum, judecata miercuri la ICCJ

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Dosarul in care liderul social-democrat contesta masura sechestrului asupra averii sale a fost inregistrat la sfarsitul saptamanii trecute. Solutia pe care o vor pronunta judecatorii Curtii Supreme poate fi contestata la completul superior din cadrul aceleiasi instante.

Liviu Dragnea afla miercuri daca ramane cu sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata miercuri la Curtea Suprema. Solutia pe care o vor pronunta judecatorii poate fi contestata la completul superior din cadrul aceleiasi instante. Consiliul Judetean Teleorman si Ministerul Dezvoltarii evita sa anunte daca se constituie parte civila in dosar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )