Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contestatia Sorinei Pintea la masura arestarii, judecata vineri, la Curtea de Apel Bucuresti

Antena3 Antena3,
Contestatia Sorinei Pintea la masura arestarii, judecata vineri, la Curtea de Apel Bucuresti

Contestatia Sorinei Pintea, la masura de arestare preventiva pentru 30 de zile, se va judeca vineri, la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Antena3

Liviu Pop anunta ca il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea: Am o imagine cat Casa Poporului

Liviu Pop il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Senatorul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului si nu-l lasa pe fiul Sorinei Pintea sa o pateze.

Liviu Pop anunta ca il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea. Senatorul PSD: Am o imagine cat Casa Poporului

Liviu Pop il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Senatorul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului si nu-l lasa pe fiul Sorinei Pintea sa o pateze.

Liviu Pop anunta ca il va da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, dupa ce acesta a acuzat ca senatorul ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii

Senatorul Liviu Pop depune plangere penala pe numele fiului Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Social-democratul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului, scrie Mediafax.

GABRIEL ZETEA, DESPRE CAZUL PINTEA: Voi propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea

Presedintele CJ Maramures si liderul filialei PSD Gabriel Zetea se declara socat de acuzatiile impotriva Sorinei Pintea - arestata pentru luare de mita - si anunta ca va numi o conducere interimara, va dispune o ancheta privind achizitiile la Spitalul Judetean, unde aceasta era manager, si va propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a tuturor celor care ar putea avea legatura cu acest caz.

Cad capete in ancheta Sorinei Pintea? Fiul fostului ministru face dezvaluiri incendiare

Fiul Sorinei Pintea face dezvaluiri incendiare dupa retinerea mamei sale. Acesta a oferit detalii publice despre situatia fara precedent in care se afla cea care i-a dat viata. Seria de marturii va face ca unele capete din ancheta sa cada? Ce spune tanarul? Fiul Sorinei Pintea, dezvaluiri incendiare Sorina Pintea trece prin momente extrem de .

Liviu Pop neaga acuzatiile aduse de fiul Sorinei Pintea: Sunt socat! il cunosc pe denuntatorul Costea, habar nu aveam de contracte

Liviu Pop respinge orice fel de acuzatii ce-i sunt aduse de fiul Sorinei Pintea, cu privire la implicarea sa in flagrantul fostului ministru al Sanatatii. intr-o declaratie pentru Antena 3, senatorul a afirmat ca nu ar fi intermediat vreo intalnire intre denuntator si fiul Sorinei Pintea si nici presupuse plati ilegale.

Povestea fabuloasa a Sorinei Pintea. Cum a ajuns sa infieze un copil, la 50 de ani

Dupa ce a fost implicata intr-un controvesat scandal, pe final de mandat, cand a dat o decizie ciudata, acum fostul Ministru al Sanatatii, Sorina Pintea este implicata intr-un alt scandal, de luare si dare de mita. Sorina Pintea este acum incarcerata pentru 30 de zile, iar procurorii au demarat procedura pentru acest aspect. Povestea fabuloasa .

Avocatii Sorinei Pintea: Nu a existat un flagrant. Este victima unei inscenari

Avocatii Sorinei Pintea, arestata preventiv pentru luare de mita, au facut primele precizari publice cu privire la dosarul in care este implicat fostul ministru al Sanatatii. Acestia sustin ca nu a existat un flagrant si ca Pintea este victima unei inscenari si a unor jocuri politice murdare.

Informatii cruciale din ancheta dosarului Sorinei Pintea: Geanta ei a fost aruncata efectiv in zona flagrantului

Jurnalistul si social-democratul Liviu Alexa a facut dezvaluiri in cazul Sorinei Pintea. Acesta sustine ca geanta fostului ministru al Sanatatii a fost aruncata in zona flagrantului, iar Pintea nu ar fi pus mana pe nicio bancnota.

Fiul Sorinei Pintea, marturie despre mita oferita mamei sale. il implica in afacere si pe senatorul PSD Liviu Pop VIDEO

Fiul Sorinei Pintea, Ionut Pintea, a publicat o inregistrare video pe Facebook, in care arata ca s-a intalnit cu denuntatorul mamei sale. Denuntatorul, pe nume Mihai Costea, i-ar fi spus ca el este cel care a fost prins in flagrant de DNA in timp ce lua bani de la un partener de afaceri si ca, in trecut, tot el ar fi facut plati catre Liviu Marian Pop.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )