Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19 TBI Bank doneaza 250 de mii de lei pentru nevoile sistemului medical

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19 TBI Bank doneaza 250 de mii de lei pentru nevoile sistemului medical

TBI Bank doneaza 250. 000 de lei pentru a acoperi nevoile neasteptate ale sistemelor de sanatate in contextul crizei provocate de noul coronavirus, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Aurul se vinde ca hartia igienica

Aurul, considerat de investitori un metal de refugiu si investitie sigura in vremuri dificile, a cunoscut de la declansarea pandemiei de coronavirus o cerere fara precedent care a lasat vanzatorii de metale pretioase cu rezerve de aur foarte putine, potrivit analistilor Zerohedge.

Salvati Copiii face apel pentru sustinerea fondului de urgenta pentru dotarea spitalelor in contextul pandemiei de COVID-19

Organizatia Salvati Copiii a deschis un fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical si incepe echiparea spitalelor cu aparatura medicala urgenta in lupta contra pandemiei de Covid-19, in urma solicitarilor primite de la 48 de spitale, care au nevoie de aparatura medicala, echipamente de protectie si consumabile de peste 3 milioane de euro.

SED LEX sprijina autoritatile in contextul pandemiei

Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX intelege contextul special in care ne aflam si face eforturi sa sprijine autoritatile pentru a depasi aceasta situatie extrem de dificila, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )