Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce contine Ordonanta care arunca economia in aer: Teodorovici si Valcov au prezentat prevederile OUG adoptate de Guvern(VIDEO)

B1 B1,
Ce contine Ordonanta care arunca economia in aer: Teodorovici si Valcov au prezentat prevederile OUG adoptate de Guvern(VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, au prezentat, vineri seara, principalele prevederi ale Ordonantei de urgenta care impune noi taxe companiilor. continuă pe B1

Guvernul a aprobat Ordonanta de Urgenta care arunca in aer mediul de afaceri! Care sunt principalele prevederi?

Ordonanta care dinamiteaza intreaga economie a fost adoptata de Guvern. Care vor fi efectele? Incomensurabile pentru companii, devastatoare pentru populatie. Toate taxele impuse bancilor, companiilor din energie si celor din telecomunicatii vor fi.

IOHANNIS, DESPRE OUG PE CODUL FISCAL: Nu are analiza de fundamentare, vine cu idei nemaiauzite, arunca economia in haos

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta pe Codul fiscal anuntata de ministrul Finantelor nu are analiza de fundamentare.

Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Duetul Teodorovici - Valcov a lansat atacuri la adresa celor mai mari companii din Romania

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul pe probleme economice al premierului Darius Valcov prezinta principalele masuri pe care le-a adoptat Guvernul in sedinta extraordinara de vineri.

DOCUMENT Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Duetul Teodorovici - Valcov a lansat atacuri la adresa marilor companii

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul pe probleme economice al premierului Darius Valcov au prezentat principalele masuri pe care le-a adoptat Guvernul in sedinta extraordinara de vineri. Pe langa clarificari, cei doi nu au ratat ocazia de a lansa atacuri la cele mai mari companii din Romania si au evitat sa spuna ca isi asuma esecul masurilor printr-o demisie.

Neacsu: Pilonul II va disparea in 2019, daca se adopta ordonanta care-i indeamna pe romani sa se retraga din acest fond

Ordonanta de urgenta care indeamna romanii sa-si retraga banii din fondurile de pensii private si care ar putea fi adoptata astazi de Guvern, desi nu se afla inca pe ordinea de zi a sedintei, va distruge Pilonul II in prima parte a anului viitor, a declarat Dragos Neacsu, reprezentant alFundatiei Romanian Business Leaders.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )