Libnet.ro
UNICEF

09:30

Continua represaliile in cazul protestelor din Piata Victoriei. Cinci persoane au fost audiate, intr-un dosar penal privind folosirea ilegala a unor drone

România Liberă România Liberă,
Continua represaliile in cazul protestelor din Piata Victoriei. Cinci persoane au fost audiate, intr-un dosar penal privind folosirea ilegala a unor drone

Patru persoane au fost duse la audieri, marti, intr-un dosar privind folosirea ilegala a unei drone, in timpul protestelor din Piata Victoriei. continuă pe România Liberă

Dosar penal pentru folosirea ilegala a unor drone in timpul protestelor din Piata Victoriei

Procurorii ancheteaza, impreuna cu Autoritatea Aeronautica Romana, folosirea ilegala a unor drone in timpul protestelor din Piata Victoriei, fiind identificate patru persoane, care au fost la Politie pentru a se stabili daca aveau aviz pentru ridicarea acestora, au declarat marti, pentru News. ro, surse din Politie.

GLUME PE SEAMA PROTESTELOR: Drapelul uman din Piata Victoriei, DENATURAT de SIMPATIZANTII PSD! (FOTO)

Imaginea fotografului Octavian Dragan realizata duminica seara cu tricolorul urias format de cei peste 50. 000 de oameni de la protestul din Piata Victoriei a fost preluata de mai multi internauti si.

GLUME PE SEAMA PROTESTELOR: Drapelul uman din Piata Victoriei, DENATURAT de SIMPATIZANTII PSD! (FOTO)

Imaginea fotografului Octavian Dragan realizata duminica seara cu tricolorul urias format de cei peste 50. 000 de oameni de la protestul din Piata Victoriei a fost preluata de mai multi internauti si.

Este importanta stabilitatea politica: Dupa directorul Raiffeisen Bank, un alt bancher de RENUME saluta protestele din Piata Victoriei

Protestele din Piata Victoriei sunt salutate de un nou bancher din Romania. Dupa ce directorul Raiffeisen Bank a mers in Piata Victoriei alaturi de protestatari si noul director general al BRD.

Mai e Romania un stat de drept?. Pippidi: Au disparut INOCENTII din Piata Victoriei. Totul a devenit un spectacol (VIDEO)

Manifestatiile din Piata Victoriei au devenit doar un spectacol pus la cale de protestatarii neinnocenti. O spune cu subiect si predicat Alina Mungiu Pippidi. Presedinta Societatii academice.

Cum si-a batut joc Gabriela Firea de drapelul uman din Piata Victoriei. Reactia fotoreporterului care a facut fotografia

Fotograful Octav Dragan, care a realizat duminica seara o fotografie de sus cu tricolorul urias format de cei peste 50. 000 de oameni din Piata Victoriei, acuza faptul ca fotografia sa a fost furata si i-a fost denaturat mesajul, dupa ce peste culorile tricolorului au fost trecute procentele obtinute de partide la alegerile parlamentare din luna decembrie - PSD - 45,47% pe culoarea rosie), PNL 20,04% pe culoarea galbena) si USR - 8,87% pe culoarea albastra). Fotografia a fost distribuita pe Facebook de Gabriela Firea.

Jandarmeria face verificari dupa informatiile aparute in spatiul public privind persoane care ar fi fost agresate si ridicate de jandarmi din Piata Victoriei

Jandarmeria Romana a transmis ca se fac verificari referitoare la materialul care a ajuns in atentia institutiei, precizand ca jandarmeria este prima interesata sa clarifice in mod public aspectele mentionate, fara a mentiona insa despre ce este vorba. Precizarile au loc dupa ce Casa Jurnalistului a publicat, sambata, un material in care jurnalistul german Christian Gesellmann vorbeste despre noaptea de 1 spre 2 februarie, cand jandarmii au ridicat mai multe persoane de la protestul din Piata Victoriei, el relatand cum a fost ridicat atunci de catre jandarmi, cand transmitea live pe Facebook, lovit si dus, ulterior, la DIICOT, fara explicatii.

CEL MAI MARE TRICOLOR UMAN: Protestatarii din Piata Victoriei au reprodus steagul Romaniei la protestul de duminica seara (FOTO)

Multimea din Piata Victoriei, unde sunt zeci de mii de oameni care protesteaza pentru a treisprezecea zi la rand, a format un tricolor uman, la ora 21. Oamenii si-au aprins lanterne sau.

Traian Basescu ii sustine pe manifestantii din Piata Victoriei si cere demisia Guvernului Grindeanu. A incercat sa minta o populatie intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica la TVR 1 ca protestatarii din Piata Victoriei cer demisia Guvernului Grindeanu, lucru cu care el este de acord .

VIDEO Tedy Ursuleanu, supravietuitoare a incendiului din Colectiv, isi serbeaza ziua de nastere la protestul din Piata Victoriei: Trebuie sa rezistam in continuare, fie ca e frig, fie ca va ninge, noi vom fi acolo

Tedy Ursuleanu, supravietuitoare a incendiului din Colectiv, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video in care spune ca isi va serba ziua de nastere, duminica, la protestul din Piata Victoriei. Vrem sa sarbatorim democratia, vrem sa luptam impotriva coruptiei, care la momentul actual a cam acaparat toate institutiile de la noi. Trebuie sa rezistam in continuare, fie ca e frig, fie ca va ninge, noi vom fi acolo si va asteptam cu mare drag, este mesajul lui Tedy Ursuleanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )