Libnet.ro
UNICEF

08:32

Continuati sa alergati, dar nu in directia gresita!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Continuati sa alergati, dar nu in directia gresita!

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, este de parere ca in ultimii 20 de ani s-au realizat foarte multe in privinta consolidarii sistemului de Justitie din Romania, iar demersul trebuie sa continue in directia buna, intrucat ne aflam pe ultima suta de metri. Domnia sa a declarat ieri, intr-o conferinta de presa desfasurata la Bucuresti: S-au realizat foarte multe in 20 de ani, in privinta consolidarii sistemului de Justitie, crearea unei Justitii cu adevarat independente in Romania. S-au realizat foarte multe in cei 11 ani de cand Romania s-a alaturat Uniunii Europene, cu Mecanismul de cooperare si de verificare MCV) in vigoare. E ca si cum ati alerga la un maraton, iar acum sunteti pe ultima suta de metri. Mesajul meu este: continuati sa alergati, dar nu in directia gresita! Alergati in continuare catre finish, pentru ca aproape ati ajuns acolo. Mai sunt doar cateva recomandari ale Comisiei care inca trebuie indeplinite, nu va opriti, nu stati in loc, nu incepeti sa alergati in directia opusa!. continuă pe Ziarul Bursa

Mesajul lui Frans Timmermans pentru Romania: Alergati, dar nu in directia gresita

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avut astazi un tur de forta.

Timmermans, mesaj pentru liderii de la Bucuresti, pe tema Justitiei: Pentru numele lui Dumnezeu, nu alergati in directia opusa! Nimeni nu mai are scuza ca nu suntem corect informati. Stim exact ce se intampla! (VIDEO)

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avut joi, la Bucuresti, intrevederi cu premierul Dancila, presedintele Iohannis, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sefii Senatului si Camerei.

Frans Timmermans se intalneste joi dimineata cu membri din Comisia pe legile justitiei. Stelian Ion (USR): Ingrijorarile Comisiei Europene au atins, pe buna dreptate, cote maxime

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans se va afla in Bucuresti, miercuri si joi, pentru o vizita oficiala, in cadrul careia va avea intalniri cu Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, iar joi dimineata, dupa intalnirea cu liderul PSD, are programata o intalnire si cu membri ai Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru legile justitiei. Potrivit deputatului USR Stelian Ion, membru in comisia speciala, intalnirea va avea loc intre 10. 15, iar Timmermans va fi insotit de alte 5 persoane in delegatie.

Tara noastra, inclusa in proiectul pilot al Comisiei Europene, pentru zonele carbonifere

Romania a fost inclusa in proiectul pilot al Comisiei Europene pentru zonele carbonifere, a anuntat, ieri, premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

Ce spune Liviu Dragnea despre intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a discutat cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, dar si despre modificarea Codurilor Penale din Romania. Mai mult, liderul social-democrat a subliniat ca nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar, chiar daca ar exista aceasta perceptie.

intalnire de GRADUL ZERO la COTROCENI! Mesaj uluitor al Vicepresedintelui Comisiei Europene: Atacurile la adresa justitiei creeaza o imagine negativa Romaniei (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a discutat astazi cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre controversatele schimbari din sistemul juridic romanesc. Principalul subiect abordat.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita in Romania

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se afla joi in vizita in Romania si va av.

Timmermans face joi o vizita la Bucuresti. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene se intalneste cu Iohannis, Dragnea, Tariceanu, Dancila, Kovesi si Toader

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se afla joi la Bucuresti, pentru o vizita oficiala, in cursul careia va avea intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, premierul Viorica Dancila, precum si cu procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, potrivit news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )