Libnet.ro
UNICEF

18:45

Contrabanda si contrafacerea, tablou general - Cat de mare este fenomenul, ce produse cuprinde si ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (II)

Hotnews Hotnews,
 Contrabanda si contrafacerea, tablou general - Cat de mare este fenomenul, ce produse cuprinde si ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (II)

De la coletele confiscate in port si masinile cu compartimente mascate descoperite la vama, pana la tricoul fake cumparat din piata sau parfumul piratat cumparat la coltul strazii, contrabanda si contrafacerea sunt fenomene extrem de raspandite. Estimarea este ca peste 15% dintre produsele din piata sunt contrafacute sau de contrabanda, iar din cauza aceasta pierd toate partile: consumatorii, firmele corecte, dar si statul. Aceasta este partea a doua a analizei si o sa puteti citi despre criza Covid si comertul ilicit, contrabanda de tigari si despre cum poti recunoaste produsele contrafacute si diferenta fata de cele originale. continuă pe Hotnews

Contrabanda si contrafacerea, tablou general - Cat de mare este fenomenul, ce produse cuprinde si ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (I)

De la coletele confiscate in port si masinile cu compartimente mascate descoperite la vama, pana la tricoul fake cumparat din piata sau parfumul piratat cumparat la coltul strazii, contrabanda si contrafacerea sunt fenomene extrem de raspandite. Estimarea este ca peste 15% dintre produsele din piata sunt contrafacute sau de contrabanda, iar din cauza aceasta pierd toate partile: consumatorii, firmele corecte, dar si statul. in articol puteti citi pe larg despre comertul ilicit, cat de mare este valoarea sa, care sunt produsele falsificate cel mai des si cum s-au adaptat infractorii la noile realitati de dupa izbucnirea crizei Covid-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )