Libnet.ro
UNICEF

20:45

Contract de 19 milioane de euro. Se concesioneaza colectarea deseurilor pentru jumatate din populatia din Alba

Adevărul Adevărul,
Contract de 19 milioane de euro. Se concesioneaza colectarea deseurilor pentru jumatate din populatia din Alba

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Salubris Alba a scos la licitatie procedura de delegare pentru concesiunea serviciilor de colectare si transport a deseurilor in cea mai mare zona a judetului Alba, care cuprinde municipiile Alba Iulia si Aiud, respectiv orasele Teius si Ocna Mures. continuă pe Adevărul

CNAIR a atribuit un contract de 2,8 milioane euro pentru finalizarea unui pasaj de pe centura orasului Arad

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a atribuit un contract de 12,78 milioane lei 2,8 milioane euro), cu TVA, companiei Tehnodomus din Arad pentru finalizarea unui pasaj de pe centura orasului Arad, potrivit unui anunt publicat astazi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

IGSU va cumpara echipamente de protectie pentru pompieri de 20,5 milioane de euro in urmatorii patru ani

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) vrea sa achizitioneze echipamente de protectie pentru pompieri, respectiv costume, manusi si centuri de siguranta, prin incheierea unui acord-cadru pe o durata de patru ani, estimand contractul la o valoare de 94,3 milioane de lei, cu TVA, echivalentul a 20,5 miloane de euro.

Romania a transferat Moldovei ultima transa din imprumutul de 150 de milioane de euro

Autoritatile de la Bucuresti au transferat Republicii Moldova 40 de milioane de euro. Este ultima transa din imprumutul de 150 de milioane de euro, transmite IPN.

Ce firme se lupta pe contractul de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT al APIA: Siveco, Telekom si ST in asociere cu firme din grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghita

Firma ST Romania, in asociere cu Teamnet World Professional, avand ca tert sustinator pe Ymens Teamnet, firme din grupul Teamnet fondat de urmaritul penal Sebastian Ghita, au depus oferta pentru contractul estimat la peste 21,2 milioane euro care vizeaza dezvoltarea si mentenanta pentru urmatorii 3 ani a sistemului IT al APIA care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor. O alta oferta a fost depusa de Siveco Romania, iar cea de-a treia oferta a fost depusa de Telekom Romania Communications fostul Romtelecom), avand subcontractori pe Best Internet Security si Trendcadis Corp si tert sustinator pe Soft Business Union. APIA a cheltuit peste 55,5 milioane euro in ultimii 11 ani pe dezvoltarea si mentenanta sistemului IT care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor, principalele firme beneficiare fiind Siveco Romania si Teamnet International. Siveco si Intrarom au fost amendate recent cu peste 8 milioane de lei aproximativ 1,75 milioane euro) de catre Consiliul Concurentei, pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica de Agentia de Plati si Interventie pentru A. A) in anul 2008, pentru atribuirea acordului - cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatic.

Fondul de inovatii din Franta va genera 200 milioane euro anual pentru investitii

Guvernul de la Paris se asteapta ca fondul de inovatii pe care il infiinteaza sa genereze anual 200 de milioane de euro 239 de milioane de dolari) pentru finantarea investitiilor, a afirmat ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, transmite Reuters, conform Agerpres.

Pana la finalul lunii iulie s-au vandut sejururi cu vouchere de vacanta de 10,3 milioane euro, sub asteptari

Valoarea sejururilor vandute pe baza voucherelor de vacanta se situeaza sub asteptari, pana la finalul lunii iulie fiind de 10,3 milioane de euro, intrucat acestea se acorda in prezent numai in sistemul privat, potrivit unui comunicat de presa al patronatului Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania ANAT) trimis Redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3372 seconds )