Libnet.ro
UNICEF

05:45

Contract fabulos: 330 milioane dolari pentru un jucator de baseball

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contract fabulos: 330 milioane dolari pentru un jucator de baseball

Sportul din SUA sparge toate barierele financiare. Bryce Harper, unul dintre cei mai buni jucatori Major League Baseball MLB), a semnat un contract fara precedent in istoria sportului profesionist american, parafand un angajament cu Philadelphia Phillies in valoare de 330 milioane dolari garantati pentru 13 ani. continuă pe Ziarul Bursa

Contract fara precedent n istoria sportului profesionist american: 330 milioane dolari pentru Bryce Harper

Bryce Harper, unul dintre cei mai buni jucatori Major League Baseball MLB), a semnat, joi, un contract fara precedent in istoria sportului profesionist american, parafand un angajament cu Philadelphia Phillies in valoare de 330 milioane dolari garantati pentru 13 ani, informeaza AFP.

Legendarul Kareem Abdul-Jabbar, licitatia si donatia de aproape trei milioane de dolari pentru copiii care vor sa studieze

Legendarul baschetbalist Kareem Abdul-Jabbar si-a vandut la licitatie o parte dintre obiectele obtinute in cariera lui in NBA, strangand aproape trei milioane de dolari aproximativ 2,65 milioane de euro), informeaza lequipe. fr.

Malawi ofera recompense de 7.000 de dolari pentru a combate uciderea rituala a albinosilor

Malawi va oferi recompense de pana la 7. 000 de dolari pentru informatii privind rapirile si uciderile persoanelor cu albinism, masura venind in conditiile unei revolte in randul populatiei din cauza lipsei de actiune a guvernului in aceasta problema, transmite Reuters.

SUA, recompensa de un milion de dolari pentru fiul lui Osama Bin Laden

Statele Unite ofera o recompensa de pana la un milion de dolari pentru informatii cu privire la unul dintre fiii fostului lider Al-Qaeda, Osama Bin Laden, scrie BBC.

53,4 milioane euro pentru investitii in fermele mici si de familie

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a selectat, in vederea finantarii din fonduri europene, 110 proiecte intocmite pe submasura 4. 1 Investitii in exploatatii agricole, componenta ferma de familie si ferma mica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )