Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contract semnat pentru autostrada Sibiu - Pitesti: 356 milioane de euro pentru 30 de kilometri de la Pitesti la Curtea de Arges

Hotnews Hotnews,
 Contract semnat pentru autostrada Sibiu - Pitesti: 356 milioane de euro pentru 30 de kilometri de la Pitesti la Curtea de Arges

Dupa trei ani de licitatii, Compania de Autostrazi a semnat luni contractul pentru proiectarea si executia Sectiunii 5 a autostrazii A1 Sibiu - Pitesti. Contractul pentru cei 30,35 km de autostrada de la Pitesti la Curtea de Arges a fost semnat cu firma italiana Astaldi pe circa 356 de milioane de euro si are un termen de 12 luni proiectare si 48 de luni executie. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, la semnarea contractului pentru inca o portiune din Autostrada Sibiu-Pitesti: Din 2008, de cand am plecat din fruntea Ministerului Transporturilor, nu s-a construit un milimetru de autostrada intre Pitesti si Sibiu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractului pentru executia Sectiunii 5 - Curtea de Arges - Pitesti din Autostrada Sibiu-Pitesti. in acest context, seful Guvernului a amintit ca studiul.

Orban, despre Autostrada Sibiu-Pitesti: in 12 ani nu s-a construit un milimetru. Pe unii i-a durut la basca VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la semnarea contractului de executie a Sectiunii 5 din Autostrada Sibiu Pitesti ca in 12 ani nu s-a facut nimic, pentru ca pe unii i-a durut la basca.

Moment important pentru Autostrada Sibiu - Pitesti: Se semneaza contractul pentru un tronson de 30 de kilometri

Al doilea tronson de pe autostrada A1 Sibiu - Pitesti care va avea constructor este cel de 30,35 km in continuarea actualei A1 Bucuresti - Pitesti si pana la Curtea de Arges. Este vorba despre sectiunea 5 a autostrazii, iar contractul de aproape 390 de milioane de euro va fi semnat cu Astaldi, dupa aproape trei ani cat a durat licitatia. Pe A1 Sibiu - Pitesti se mai lucreaza in prezent pe circa 13 km de la Sibiu la Boita.

Autostrada Sibiu Pitesti: Contractul pentru constructia a 30 de kilometri, semnat cu o intarziere de peste 2 ani

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor semneaza luni dupa amiaza contractul pentru executia celor putin peste 30 de kilometri din Sectiunea a 5-a a Autostrazii Sibiu Pitesti, lucrari intarziate mai bine de 2 ani si jumatate.

Bode spune ca Sibiu-Pitesti va avea un lot in plus. Negociem un imprumut, ca sa rezolvam problema gandacului VIDEO

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat luni, la semnarea contractului de executie pentru sectiunea a 5-a aAutostrazii Sibiu - Pitesti ca, de fapt, proiectul ar mai contine inca un lot, pentru care se asteapta depunerea ofertelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )