Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contre in CSM: Lia Savonea a acuzat-o pe Cristina Tarcea de vanitate in alcatuirea completelor de cinci judecatori

Adevărul Adevărul,
Contre in CSM: Lia Savonea a acuzat-o pe Cristina Tarcea de vanitate in alcatuirea completelor de cinci judecatori

Presedintele CSM, Lia Savonea, a incercat sa o ironizeze, joi, in cadrul audierilor pentru conducerea iCCJ, pe actuala sefa a Curtii Supreme, Cristina Tarcea, acuzand-o de vanitatein alcatuirea completelorde cinci judecatori. continuă pe Adevărul

Disputa intre sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, si sefa CSM pe tema legalitatii numirii Corinei Corbu la conducerea Instantei supreme

Presedintele Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a sustinut, joi, ca procedura pentru desemnarea sefului instantei supreme nu respecta Legea 3032004 privind statutul magistratilor. in replica, CSM a transmis printr-un comunicat ca procedura a respectat normele legale, afirmand ca este regretabil modul in care Cristian Tarcea a ales sa se manifeste fata de succesoarea ei.

Cristina Tarcea, despre audierea Corinei Corbu, singura candidata la sefia iCCJ: Am pregatit cateva intrebari

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a facut o serie de declaratii inainte de audierea la CSM a Corinei Corbu, singura candidata pentru functia de sef al iCCJ, care i-ar putea.

Cristina Tarcea: Asupra judecatorilor instantei supreme au existat si vor fi intotdeauna presiuni

Actualul presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Cristina Tarcea, a declarat, joi, inaintea interviului sustinut de judecatoarea Corina Corbu pentru sefia instantei supreme, ca asupra judecatorilor acestei instante au existat si vor fi intotdeauna presiuni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )