Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contre intre Melania si prima sotie a lui Donald Trump, Ivana. Eu sunt prima-doamna / Un zgomot egocentric

Adevărul Adevărul,
Contre intre Melania si prima sotie a lui Donald Trump, Ivana. Eu sunt prima-doamna / Un zgomot egocentric

Melania Trump a avut un mesaj dur pentru prima sotie a presedintelui Statelor Unite Donald Trump, Ivana: Termina cu comentariile egocentrice. continuă pe Adevărul

Prima sotie a lui Donald Trump, declaratii uluitoare la adresa presedintelui american: Fara mine nu ar fi fost...

Prima sotie lui Donald Trump, Ivana, a afirmat, intr-un interviu acordat CBS, ca, daca nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este astazi, potrivit news. ro. Nu ar fi fost cine este,.

Contre intre Melania Trump si prima sotie a lui Donald Trump, Ivana

Melania Trump a avut un mesaj dur pentru prima sotie a presedintelui Statelor Unite Donald Trump, Ivana: Termina cu comentariile egocentrice.

Ivana Trump: Fara mine, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este

Prima sotie lui Donald Trump, Ivana, a afirmat, intr-un interviu acordat CBS, ca, daca nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este astazi, relateaza News. ro. Ivana, care s-a despartit deTrump in urrma cu 25 de ani, a spus ca este foarte mandra de modul in care cei trei copii ai lor - Donald Jr. , Eric si Ivanka - s-au comportat in timpul campaniei prezidentiale a tatalui lor.

Donald Trump a castigat alegerile datorita Facebook (fostul sau director de campanie pentru tehnologii digitale)

Reteaua sociala Facebook a determinat victoria actualului presedinte al SUA, Donald Trump, la alegerile din 2016, in timp ce Twitter i-a servit pentru a vorbi cu oamenii, a apreciat duminica Brad Parscale, fostul director de campanie pentru tehnologii digitale al lui Trump intr-un interviu pentru CBS, citat de portalul francez 20minutes. fr.

SUA: Donald Trump inaspreste tonul in domeniul imigratiei si indeparteaza un compromis cu privire la sute de mii de Dreamers

Donald Trump nu le-a intins prea mult timp mana democratilor, in domeniul imigratiei, in contextul in care Casa Alba a prezentat o lista cu prioritati care indeparteaza perspectiva unui compromis cu privire la soarta a sute de mii de tineri imigranti clandestini, scrie News. ro.

Strategul lui Donald Trump pentru online explica victoria de la prezidentiale. Unde s-a facut diferenta fata de Hillary Clinton

Fostul director de campanie pentru tehnologii digitale al lui Donald Trump spune ca acesta a castigat cursa pentru Casa Alba datorita retelei sociale Facebook, cu ajutorul careia a reusit sa ajunga la.

Strategul lui Donald Trump pentru online explica victoria de la prezidentiale: cum a castigat datorita Facebook si unde s-a facut diferenta fata de Hillary Clinton

Donald Trump a castigat cursa pentru Casa Alba datorita retelei sociale Facebook, cu ajutorul careia a reusit sa ajunga la alegatorii din cele mai indepartate zone, spune fostul sau director de campanie pentru tehnologii digitale.

Cu Donald Trump, Statele Unite risca Al Treilea Razboi Mondial (senator republican)

Cu amenintarile lansate la adresa anumitor tari, presedintele american Donald Trump risca sa puna Statele Unite pe drumul celui de-Al Treilea Razboi Mondial, a afirmat influentul senator republican Bob Corker, citat de New York Times, scrie AFP.

Donald Trump, deloc surprins ca Harvey Weinstein a fost acuzat de hartuire sexuala

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca nu este surprins de acuzatiile potrivit carora influentul producator hollywoodian Harvey Weinstein a hartuit sexual mai multe femei pe parcursul unei perioade de aproape 30 de ani, informeaza AFP, via Agerpres.

Donald Trump pe Twitter: Cu Coreea de Nord merge un singur lucru

Presedintele american Donald Trump a afirmat sambata in reteaua Twitter ca in relatiile cu Coreea de Nord merge un singur lucru - dar nu a precizat la ce anume se refera, semnaleaza Reuters, via Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )